EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αρτάκη-Εορδαϊκός 3-0

Η Αρτάκη κέρδισε 3-0 τον Εορδαϊκό, για τη δέκατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Εύβοιας άνοιξε το σκορ στο 25′ με προβολή του Δ. Χατζηστάμου, έπειτα από σέντρα του Παπαδάκη, ενώ προηγούμενα είχε ακόμη 1-2 ακόμη καλές στιγμές, με Ιορδανίδη και Σκριβάνο, ενώ μετά το 1-0 προσπάθησε να απειλήσει και με σουτ του Ντελέκου στο 34′, με τους φιλοξενούμενους να μην δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο ΑΟΝΑ διπλασίασε τα τέρματα του στο 54′ με κοντινό σουτ του Σκριβάνου, μετά από ασίστ του Παπάδακη. Στο 83′ ο Σπηλιώτης τροφοδότησε τον Α. Χατζηστάμου κι εκείνος με εύστοχο τελείωμα έκανε το 3-0, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και στην επανάληψη (ευκαιρίες και με Ντελέκο-Σκριβάνο-Παπαδάκη) και να φτάνουν σε άνετη επικράτηση, παραμένοντας σε τροχιά κορυφής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεκίδης (Αθηνών)/Ανδρέου (Αθηνών)-Τραντάς (Αθηνών), παρατηρητής: Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).

ΓΚΟΛ: 25′ Δ. Χατζηστάμου, 54′ Σκριβάνος, 83′ Α. Χατζηστάμου.

ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Δ. Χατζηστάμου (70′ Βρέττος), Μερτύρης (85′ Βελής), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος (79′ Α. Χατζηστάμου), Σκριβάνος (70′ Σπηλιώτης), Ιορδανίδης (85′ Φισκατώρης), Παπαδάκης.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πούλιος, Παππάς, Κουνάβας, Μπαλίτσας (72′ Τσακαλίδης), Κοντογουλίδης (46′ Μαράσι), Παπανικολόπουλος, Γκάιτο (60′ Παπαδόπουλος), Χάιτας (70′ Παπαζήσης), Νίκολι (84′ Ντερβίσι).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αβαντίδες: Τρεις προσθήκες στο ρόστερ

Κώστας Λαγός

Αμαρυνθιακός-Κάρυστος 8-0

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (9/4/2016): Προποντίδα-Αστέρας Βατώντα 1-3

eviasports