EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Τζόκας: ‘Να μπορέσουμε να σταθούμε επάξια στο πρωτάθλημα’

Δηλώσεις του προπονητή της Καρύστου Γιώργου Τζόκα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Προποντίδα, για την έβδομη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, πάντα στα παιχνίδια παίρνουμε νωχελικά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, είναι δεύτερο παιχνίδι που τρώμε γκολ. Μετά το ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Βέβαια εντάξει, αν μπορούμε να πούμε δικαιολογία λείπουν 6 παίκτες στον βασικό κορμό της ομάδας. Παρόλα αυτά τα παιδιά που μπήκανε του αντικαταστήσανε επάξια, παίξανε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο τους είπα να το πιστέψουν, μπήκαμε μέσα, κυριαρχήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, δεν βάλαμε γκολ. Δυστυχώς έγινε και ένα πέναλτι. Σφύριξε ο διαιτητής μετά χέρι. Τώρα το πώς χέρι γίνεται να το αλλάξει δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω άποψη. Ο βοηθός να δείξει ότι δεν ήταν χέρι, ενώ διαιτητής έδειξε πέναλτι. Εγώ πιστεύω πρώτη φορά έχει γίνει αυτό.

Κάποιοι παίκτες άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία, μπήκαν χωρίς να είναι έτοιμη και δυστυχώς έχουμε τέσσερις τραυματισμούς, αρκετά σοβαρούς. Άλλα δυο παιδιά ακόμα δεν είναι έτοιμα. Ελπίζουμε σιγά-σιγά να καταφέρουν να μπουν κι αυτοί και να ισορροπήσουμε και να μπορέσουμε να σταθούμε επάξια στο πρωτάθλημα.

Ποτέ δεν ξέρουμε γιατί να τώρα κι ο Ρούσσος τραυματίστηκε κι αυτός, φαίνεται σοβαρά στο χέρι, δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον. Πάμε βήμα-βήμα, προσπαθούμε και με τα παιδιά απ’ την Κάρυστο, προσπαθούμε να βοηθήσουμε και μικρούς να ανέβουνε στην πρώτη ομάδα και πιστεύω θα μας βγει στο τέλος’.

Α’ ΕΠΣΕ: Προποντίδα-Κάρυστος 1-0

Photo album απ’ το Προποντίδα-Κάρυστος

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Π. Ελευθερίου: ‘Η νίκη μετράει στο τέλος της ημέρας’

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Σταυρός 2-1 (video)

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο παραγόντων-σωματείων (13,17,20/3)

Κώστας Λαγός