EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Στ. Καραμαλίκης: ‘Δίκαιο το αποτέλεσμα. Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται’

Δηλώσεις του προπονητή της Ζακύνθου Στάθη Καραμαλίκη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Αρτάκη, για την όγδοη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Για τον Δημήτρη Μαγκαφίνη: ‘Η περσινή συμβολή του στην ομάδα, έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, άρα αυτόματα δίνει δουλειά σε εμένα. Το πρώτο ‘ευχαριστώ’. Και το δεύτερο ‘ευχαριστώ’ είναι γιατί ενώ βρισκόμουνα στο δίπλωμα με βοήθησε σε ό,τι χρειάστηκα’.

Για τον αγώνα της ομάδας του με την Αρτάκη: ‘Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία προσέγγιση αμυντική, ούτως ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τυχόν χώρους, όπου θα βρίσκαμε μόλις η κατοχή θα ήταν δική μας. Αυτό δεν λειτούργησε πολύ καλά. Ο σχηματισμός μας ήτανε 4-4-1-1, το οποίο κατά τη φάση της επίθεσης γινότανε 4-4-2. Ομολογουμένως δεν λειτούργησε, εκ του αποτελέσματος, γιατί στο 20ο λεπτό δεχτήκαμε το γκολ. Άρα δεν λειτούργησε και φέρω μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Από κει και πέρα το αλλάξαμε, προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να δημιουργήσουμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Όχι ότι δεν προσπάθησαν. Προσπάθησαν, αλλά από κει και πέρα είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους ο αντίπαλος. Όταν βγαίναμε σε κόντρα επίθεση δεν είχαμε καλές μεταβιβάσεις, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν κρατάγαμε μπάλα. Με αποτέλεσμα ανασταλτικά να είμαστε σχετικά καλά, γιατί ουσιαστικά απειληθήκαμε από τη φάση του γκολ κι άλλη μία ευκαιρία που ‘χε ο αντίπαλος

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να ρισκάρουμε, να πάρουμε κι εμείς πρωτοβουλίες. Φυσικά με μεγάλο ρίσκο, γιατί δημιουργηθήκανε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να ήταν πιο μεγάλο. Παρόλα αυτά είχαμε κι εμείς τις στιγμές τις δικιές μας. Κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική μεταβίβαση, στο τελείωμα της φάσης, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι.

Θεωρώ τ’ αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από κει και πέρα για τη φάση που λέμε του πέναλτι. Είναι δεν είναι, δεν ξέρω, ο διαιτητής δεν το σφυρίζει. Ξέρω ότι ο παίκτης μου εκεί πρέπει να τελειώσει τη φάση’.

Για την Αρτάκη και την ομάδα του: ‘Θεωρώ η Νέα Αρτάκη είναι μία ομάδα που έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά. Το δείχνει και δεν το δείχνει μόνο μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι και η συγκομιδή βαθμών είναι εξίσου καλή. Από κει και πέρα όσο αφορά την ομάδα τη δική μου, εμείς είμαστε μία ομάδα -το λέω σχεδόν κάθε Κυριακή- η οποία δημιουργήθηκε για να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλά Ζακυνθινά παιδιά, με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν στη Γ’ Εθνική. Κι εμείς, η ομάδα προσπαθεί σε καθημερινή βάση να λύνει τα προβλήματα και κάθε Κυριακή για ‘μας είναι ένα παιχνίδι… θέλετε να το πούμε ντέρμπι, οπουδήποτε κι αν παίζουμε. Δεν είμαστε ομάδα που έχουμε την πολυτέλεια να πηγαίνουμε κάπου και να βάζουμε 3-4 γκολ και να λέμε ‘αχ, έχουμε μία εύκολη Κυριακή’. Δεν έχουμε τέτοιο πράγμα’.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αρτάκη-Ζάκυνθος 1-0

Photo album απ’ το Αρτάκη-Ζάκυνθος

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχολικοί αγώνες: ΓΕΛ Βαθέος-ΓΕΛ Βασιλικού 0-3 (photos)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (22/1/2020): Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης-Απόλλων Ερέτριας 2-1 (photos)

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Αρτάκη-Ελλήσποντος

Κώστας Λαγός