EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φ. Ιωαννίδης για νίκη και γκολ με Βιγιαρεάλ: ‘Ήταν ένα ωραίο τελείωμα και είμαι πολύ χαρούμενος’ (video)

Ο Χαλκιδέος άσος Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει το ματς με την Βιγιαρεάλ, όπως και έκανε, προκειμένου να μπορέσει να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι.

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να επικρατούν με 2-0 της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Europa League. Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο παίκτης που με φοβερό πλασέ άνοιξε το σκορ, με τον νεαρό επιθετικό μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται και ο καθένας μας θέλει να φτάσει. Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ όμορφα και καταφέραμε και πήραμε τους 3 βαθμούς που είναι σημαντικοί.

Όλη την εβδομάδα αναλύαμε τον αντίπαλο, δουλεύαμε πάνω στη Βιγιαρεάλ, αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε σαφείς οδηγίες και καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει.

Περίμενα ότι θα την περάσει ο Κώτσιρας τη μπάλα από τα πόδια του αμυντικού οπότε είχα ψιλοσκεφτεί πως θα εκτελέσω. Ευτυχώς τη βρήκα τη μπάλα την τσίμπησα σωστά και ήταν ένα ωραίο τελείωμα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Λήλας Βασιλικού-Αμαρυνθιακός

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αρτάκη-Ηρακλής Ψαχνών 7-0

Μιχάλης Πράσινος

Δήμος Χαλκιδέων: Έργο αντικατάστασης ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο

Κώστας Λαγός