EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Στ. Σταθαράς: ‘Το πεντάλεπτο της αδράνειας μας στοίχισε’

Δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Σταύρου Σταθαρά, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Σταυρό, για την έβδομη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Εντάξει, μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι δύσκολο να βρεις τα αίτια. Πιστεύω όμως ότι το πεντάλεπτο της αδράνειας του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτό που στοίχισε κυριολεκτικά στο παιχνίδι.

Μια ομάδα όταν προηγείται 2-0, αναπάντεχα στο 5′, φυσιολογικό είναι να ανακτήσει ψυχολογία, φυσιολογικό είναι να βρει ένα ρυθμό καλύτερο, σε σχέση με μας που βρεθήκαμε από το πουθενά να βρισκόμαστε πίσω στην έδρα μας με δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω δεν είχε ευκαιρία ο Σταυρός. Μπορούσαμε κάλλιστα να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι με 1-2 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πράγμα το οποίο δεν έγινε.

Εντάξει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία είναι χαρά, την άλλη είναι λύπη. Εμείς κοιτάμε μπροστά, δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε κάτι, ούτε στα δεδομένα μας, ούτε στους στόχους μας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη, για να ‘χουμε μια καλύτερη συνέχεια’.

Α’ ΕΠΣΕ: Ηρακλής Ψαχνών-Σταυρός 0-2

Photo album απ’ το Ηρακλής Ψαχνών-Σταυρός

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αν. Μαντουδίου: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία, ενόψει Κηρίνθου (photos)

Κώστας Λαγός

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στο Αρτάκη-Παλληνιακός

Κώστας Λαγός

Super League 2: ‘Ατσαλάκωτος’ στο +5 ο Ιωνικός (videos)

Δημήτρης Μαυρούτσικος