EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τρίκαλα-ΑΟ Χαλκίς 2-2

Ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στα Τρίκαλα απέναντι στην τοπική ομάδα, για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Χαλκίδας, που πήρε έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, άνοιξε το σκορ στο 15′ όταν ο Α. Μπαλωμένος τροφοδότησε τον Μάρκου, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 36′ οι γηπεδούχοι ‘απάντησαν’, με τον Κουσκουνά να αξιοποιεί σέντρα του Κουτσιανικούλη, σκοράροντας με κεφαλιά. Ο ίδιος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ για την ομάδα των Τρικαλών, κάνοντας από κοντά με προβολή το 2-1, έπειτα από πάσα του Νιάρου. Ο ΑΟΧ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε με τη σειρά του, δέκα λεπτά μετά, να φέρει το ματς, στα ίσα, με σουτ απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής του Α. Μπαλωμένου. Οι ‘νερατζούρι’ είχαν την ευκαιρία για να ξαναπροηγηθούν στο 73′ με σουτ του Κυριακού, που πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ, με το ματς να είναι αγωνιώδες ως το τέλος και την ομάδα της Εύβοιας να φεύγει τελικά με θετικό αποτέλεσμα, παρά την πίεση των Τρικαλινών στα τελευταία λεπτά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)/Αγγελόπουλος (Θεσσαλίας)-Κίττος (Θεσσαλίας).

ΓΚΟΛ: 36′ & 52′ Κουσκουνάς-15′ Μάρκου, 62′ Α. Μπαλωμένος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Στέλιος Αρσένος): Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης, Νιάρος (80′ Κοντογεώργος), Ριζογιάννης, Θεολόγου, Παπακώστας, Κουτσιανικούλης, Γιοκέ, Κουσκουνάς, Κορέλας, Τσιαφίτσας (46′ Αλεξίου).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σιδεράκης, Γ. Ζαχαράκης, Ζαμάνης, Μαγγίνας, Β. Ζαχαράκης, Κυριαζής, Α. Μπαλωμένος, Παναγόπουλος, Αλ Μπασάμ (66′ Δεληγιάννης), Αλεξανδρής (55′ Κυριακού), Μάρκου (55′ Κ. Μπαλωμένος).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 27/2)

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Οι διαιτητές στους αγώνες του Αστέρα Χ. & των Απολλωνίδων Ερ.

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ: Αφιέρωμα στα Κριεζά

Κώστας Λαγός