EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Σπ. Κοντός: ‘Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους’

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Ερέτριας Σπύρου Κοντού, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Κάρυστο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Ατυχήσαμε, σε εισαγωγικά πάλι, στο 7′ να φάμε κόκκινη κάρτα και πέναλτι και να μείνουμε στο σκορ πίσω. Τα παιδιά αυτά σίγουρα το προσπαθήσανε. Ανεβαίνανε σιγά-σιγά, ήτανε πολύ δύσκολο και λόγω και τις απειρίας των παιδιών, όπως ξέρετε τα παιδιά τα περισσότερα είναι απ’ την ακαδημία, έχουνε βγει τώρα, είναι καινούργιοι. Σιγά-σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνονται καλύτεροι. Πατάγανε περισσότερο στα πόδια τους, είπαμε κάποια πραγματάκια, κάναμε και κάποιες αλλαγές. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι τα παιδιά το πιστέψανε, έχουνε τις δυνάμεις τις ψυχικές και με πράγματα που δουλεύουμε και θα δουλεύουμε, θα τα βγάζουνε παιχνίδι με το παιχνίδι περισσότερο και ήτανε πολύ σκληροί για να ‘πεθάνουνε’, το παλέψανε και μπορούσαμε και στην τελευταία φάση να φύγουμε και με τους τρεις βαθμούς και όχι να το κλέψουμε, να το πάρουμε, γιατί για μένα το αξίζαμε. Και με 10 παίχτες, σ’ όλο το παιχνίδι. Να πω καλή συνέχεια και στην Κάρυστο, καλό πρωτάθλημα να έχουμε, κι όλα καλά, υγεία κι όλα καλά.

Ήμουνα μαζί με τον κύριο Τάσο Ταυταρίδη, που τον σέβομαι και τον εκτιμώ απίστευτα, σαν προπονητή και σαν άνθρωπο και του εύχομαι πάντα τα καλύτερα, ήμουνα μαζί του βοηθός. Με το που λύθηκε η συνεργασία τους με τη διοίκηση, μου δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβω εγώ πρώτος προπονητής. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, την ξέρω την ομάδα, ξέρω τα παιδιά. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.

Πρώτα ο Θεός και τα Χριστούγεννα άμα μπορούμε, η ομάδα με κάποιες κινήσεις να πάρουμε-να συζητήσουμε 1-2 ποδοσφαιριστές έμπειρους να μας βοηθήσουνε περισσότερο και να βοηθήσουμε το πλάνο αυτό που έχει αποφασίσει η διοίκηση να κάνει, να στηριχτεί στα παιδιά της, στα μικρά τα παιδιά, στην ακαδημία και όλα καλά θα πάνε.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά έχουνε ταλέντο και από πίσω έρχονται κι άλλα παιδιά, που έχουνε κι αυτά πολύ ταλέντο. Και παιχνίδι με το παιχνίδι, όσο το παλεύουμε και είμαστε κοντά, η ομάδα πιστεύω ότι θα πετύχει τον στόχο της, που είναι αυτή τη στιγμή η παραμονή’.

Α’ ΕΠΣΕ: Απόλλων Ερέτριας-Κάρυστος 3-3

Α’ ΕΠΣΕ: Απόλλων Ερέτριας-Κάρυστος 3-3 (video)

Photo album απ’ το Απόλλων Ερέτριας-Κάρυστος

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣ Αχαΐας: Πρόταση για συμμετοχή ομάδων άλλων ενώσεων στη Γ’ Εθνική σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής δικαιούχου ομάδας

eviasports

Α’ ΕΠΣΕ: Οι σκόρερς μετά τη 14η αγωνιστική (15/1)

eviasports

Γ. Παυλίδης: ‘Έμαθα τα καλύτερα λόγια για την Αρτάκη’

Χρήστος Σεφερλής