EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (28/2/2016): Αιδηψός-ΑΕΚ Χαλκίδας 0-0

Η Αιδηψός αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΑΕΚ Χαλκίδας, σαν σήμερα 28/2, για την 24η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Για ακόμη μια αγωνιστική (6η) οι ‘κιτρινόμαυροι’ δεν κατάφεραν να κερδίσουν και μετά από καιρό ‘έπεσαν’ απ’ την πρώτη θέση. Μπορεί να είχαν την υπεροχή, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να λύσουν την επιθετική τους δυστοκία αλλά και χωρίς πάλι να έχουν την τύχη με το μέρος τους, όπως στο 43′ με το σουτ του Παπαδέδε, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των βορειοευβοιωτών, αλλά και στο 61′ οπότε και ήταν η σειρά του Μπασούκου να δει την τελική του προσπάθεια να σταματά στην κάθετη δοκό. Γενικότερα, η ΑΕΚ είχε και άλλες καλές στιγμές και όσο πλησιάζαμε προς το τέλος, πίεσε όσο μπορούσε περισσότερο για το πολυπόθητο γκολ, που όμως δεν ήρθε ποτέ. Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι απέναντι σε ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο στάθηκαν ανταγωνιστικά και έξυπνα και μπορεί να μην διεκδίκησαν ουσιαστικά τη νίκη, όμως πήραν ‘με το σπαθί τους’ έναν πολύτιμο βαθμό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακωνσταντίνου/Αργύρης-Περούλιας.

ΑΙΔΗΨΟΣ (Χρήστος Πατσούρας): Μυλωνάς, Φώτου, Βασιλείου, Δημητρίου, Μ. Αναγνώστου, Σαμπάι, Καπλανάι (85΄ Ζαχαράκης), Φατσής, Μπιμπάι, Αθανασίου, Ν. Αναγνώστου.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Μόνος, Κοροβέσης, Παπαδέδες, Μπισμπικόπουλος, Τσούτσης, Ντέντια (67΄ Τσιβίκας), Γίγας (82΄ Σεϊνταράσι), Ξιφαράς, Κοντογουλίδης (56΄ Μπασούκος), Πατσατζόγλου, Καραντάκης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ολυμπιακός Χαλκίδας-Απόλλων Ερέτριας 1-1, Ελλήσποντος-Δροσιά 1-2, Καστέλλα-Λήλας Βασιλικού 1-0, Ζάρακες-Ταμυναϊκός 1-0, Αυλωνάρι-Μακρυκάπα 1-1, Παντριαδικός-Ιστιαία 2-1, Αυλίδα-Αρτάκη 0-1, Αιδηψός-ΑΕΚ Χαλκίδας 0-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αρτάκη 48, ΑΕΚ Χαλκίδας 46, Ιστιαία 45, Ταμυναϊκός 42, Απόλλων Ερέτριας 40, Καστέλλα 38, Παντριαδικός 37, Λήλας Βασιλικού 33, Αυλωνάρι 32, Μακρυκάπα 31, Δροσιά 28, Ολυμπιακός Χαλκίδας 26, Ελλήσποντος 25, Αυλίδα 25, Αιδηψός 20, Ζάρακες 10.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (23/1/2011): Ηρακλής Ψαχνών-Χανιά 2-0 (video)

eviasports

Κύπελλο Ελλάδας (Β’ Φάση): Αταλάντη-Αρτάκη 0-1 (video)

eviasports

Εκλογές 2019: Λεπτό προς λεπτό τ’ αποτελέσματα

eviasports