EVIASPORTS.GR Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Βαλκάνος: ‘Κίνητρο για μας η Λεωφόρος’

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Ερέτριας Δημήτρη Βαλκάνου, ενόψει του αγώνα της ομάδας του με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο.

‘Μας έχει σουλουπώσει η Γ’ Εθνική. Με τον Αντώνη Τσαραντάνη, που είναι στην ομάδα των νέων, έχουμε πολύ καλή συνεργασία και πολύ καλές σχέσεις.

Χθες η ανδρική ομάδα ήταν έξω απ’ το παιχνίδι των νέων. Γενικά έχουμε πολύ καλές σχέσεις, γίνονται διτέρματα, πολλά παιδιά είναι έτοιμα -σε συνεννόηση με τον Αντώνη- να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα, ακολουθούν το ίδιο σύστημα με την πρώτη ομάδα. Γενικά προσπαθούμε να το αναπτύξουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Να ξεκαθαρίσουμε γι’ άλλη μια φορά ποιο είναι το μοντέλο που ακολουθεί ο Απόλλων Ερέτριας. Σκοπός είναι πρώτα απ’ όλα να βοηθηθούν και να προχωρήσουν τα δικά μας παιδιά και με αυτή τη λογική κινηθήκαμε μεταγραφικά. Απ’ αυτούς εξαρτάται αν θα τα πάμε καλά. Υπάρχει στήριξη και βοήθεια από τη διοίκηση, που τρέχουν και κάνουν ότι μπορούν για την ομάδα.

Προτεραιότητα μας είναι να βγάλουμε πράγματα για τον τόπο μας, για εμάς και μετά όλα τ’ άλλα, που μπορεί να έχει μια άλλη επαγγελματική ομάδα.

Πάντως θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Η Ερέτρια ποτέ δεν είχε μεγάλο μπάτζετ, το ίδιο συμβαίνει και φέτος και θα κάνει κάτι αξιόλογο.

Θα αναφέρω τα λόγια που είπα στους παίχτες στ’ αποδυτήρια: είναι ωραίο το γεγονός να πας σε μια έδρα που μέχρι τώρα την έβλεπες στην τηλεόραση. Σίγουρα θα χρειαστούμε το χρόνο μας να προσαρμοστούμε και να το συνειδητοποιήσουμε ότι παίζουμε στη Λεωφόρο. Πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά, δηλαδή να μας αγχώσει. Πιστεύω ότι θα λειτουργήσει σαν κίνητρο να δείξουμε πράγματα παραπάνω και πολύ πιο ουσιαστικά.

Και βέβαια να καταλάβουμε ότι δεν θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, με την Καλλιθέα θα παίξουμε, μ’ όλο το σεβασμό προς την αντίπαλο μας, που τυχαίνει απλά να έχει αυτήν την έδρα. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα -μαζί με αυτήν που ακολουθεί, βάζω και τον Χαραυγιακό που έχουμε κερδίσει στην έδρα μας- απ’ την οποία πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι, δεν λέω ότι θα πρέπει αποκλειστικά να κερδίσουμε. Θέλει μια σωστή διαχείριση. Απλά για καθαρά θέματα ψυχολογίας και αριθμών, θα διεκδικήσουμε να πάρουμε κάτι.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Καφενείο-Εύβοια Ρωμ 3-7

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ τη ΓΣ του ΑΟ Χαλκίς

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (7/4)

eviasports