EVIASPORTS.GR ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Πραγματοποιήθηκε το Πανευβοϊκό πρωταθλήμα στο Βαθύ Χαλκίδας (PHOTOS)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου το 4ο Πανευβοϊκό πρωτάθλημα τάεκβοντο (open) παίδων κορασίδων (για παιδιά γεννημένα από 2004 ως 2007), με τη συνεργασία του εκπολιτιστικού συλλόγου Βαθέος Αυλίδας , του ΑΣ Βασιλικού και της ‘Ολυμπιακής Φλόγας’ Χαλκίδας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 280 αθλητές και αθλήτριες από 14 σωματεία της Εύβοιας αλλά και από όμορους νομούς. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του πρωταθλήματος δεν υπήρξε κατάταξη και όλα τα παιδιά παρέλαβαν μετάλλια για την συμμετοχή τους. Η όμορφη εκδήλωση είχε σκοπό την διάδοση των αξιών του ‘ευ αγωνίζεσθαι’, την ευγενή άμιλλα προς τον αντίπαλο, την προσωπική αξίωση του κάθε αθλητή και την διάδοση του τάεκβοντο.

ο Γεράσιμος Καρανταγλής (πρόεδρος ένωσης Ν. Ελλάδος) και ο Νίκος Κοντάκης της ‘Ολυμπιακής Φλόγας’

Η διοργάνωση ήταν άρτια από όλες τις πλευρές χάρη στην πολύ καλή συνεργασία του Γεράσιμου Καρανταγλή (πρόεδρος της ένωσης Ν. Ελλάδος) με τον Νίκο Κοντάκη, καθώς και των τοπικών φορέων και κυρίως του προέδρου του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος Αυλίδας Θεόδωρου Δημητρίου. Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρωταθλήματος στην Αυλίδα, ευχή όλων των συντελεστών και συμμετεχόντων είναι να επαναληφθεί του χρόνου του πρωτάθλημα στον ίδιο τόπο.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Π. Γρηγορίου: ‘Κάθε φορά και καλύτερα στη Σάμο!’

Μιχάλης Πράσινος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ: Χαρισματικός σκόρερ & ήρεμη δύναμη

eviasports

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πανελλήνιο & Περιφερειακό αγωνιστικών-Θερινοί προαγωνιστικών στη Χαλκίδα! (photos)

Κώστας Λαγός