Ο ΠΓΑΟ Χαλκίδας ανανέωσε τη συνεργασία του με τις ποδοσφαιρίστριες Ελεάννα Χρυσίνα-Βασιλική Πετράκη-Κυριακή Καββαθά-Μαρίλια Δέδε.
Η ανακοίνωση για τις Ελ. Χρυσίνα-Β. Πετράκη: ‘Ανανέωση συνεργασίας του Π.Γ.Α.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ με τις αθλήτριες Ελεάννα Χρυσίνα & Βασιλική Πετράκη. Ο Ποδοσφαιρικός Γυναικείος Αθλητικός Όμιλος Χαλκίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις δύο ποδοσφαιρίστριες για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες και τη νέα σεζόν. Μαζί συνεχίζουμε δυναμικά!’.
Η ανακοίνωση για τις Κ. Καββαθά-Μαρίλια Δέδε: ‘Ανανέωση συνεργασίας του Π.Γ.Α.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ με τις αθλήτριες Κυριακή Καββαθά & Μαρίλια Δέδε. Ο Ποδοσφαιρικός Γυναικείος Αθλητικός Όμιλος Χαλκίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις δύο ποδοσφαιρίστριες για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες και τη νέα σεζόν. Μαζί συνεχίζουμε δυναμικά!’.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!