EVIASPORTS.GRΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ

Κ12 ΕΠΣΕ (Δ’ ΦΑΣΗ): Με αποφασιστικότητα στον τελικό! (Ακαδημία Ερέτριας-Αλάτσατα/Αθλόπολις 1-2)

Η ομάδα Αλάτσατα/Αθλόπολις κέρδισε την Ακαδημία Ερέτριας 2-1, για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ12 ‘Αποστολίδης Απόστολος’ της ΕΠΣΕ, εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό της Παρασκευής 6/6.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ως το φινάλε, με την ομάδα Αλάτσατα/Αθλόπολις να ανοίγει το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Σαμαντούρα. Οι Ερετριανοί ισοφάρισαν στο 53′ με τον Αριστείδου όμως στο επόμενο λεπτό η ομάδα της Χαλκίδας, δείχνοντας αποφασιστικότητα για την πρόκριση στον τελικό, πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Χατζάρα να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δάλλας/Βελέντζας-Πασχαλίδης Ι.

ΓΚΟΛ: 53′ Αριστείδου-30′ Σαμαντούρας, 54′ Χατζάρας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Χρήστος Θεοχάρης): Ο. Ποδαράς (31′ Αίσωπος), Παναγιώτου, Αριστείδου, Αλεξανδρής, Γκαντίνκα, Αντεμάι (31′ Γ. Ποδαρά), Παλάσκας, Φουρμούζης (31′ Ντίλιος), Παΐσιος. (Γ. Ποδαράς, Ντίλιος, Μπουλούκος, Αίσωπος).

ΑΛΆΤΣΑΤΑ/ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Γιάννης Βάρκας): Τρίκκας, Στεργίου, Αφεντάκης, Δημάκος, Κοντογιαννίδης (46′ Τρεμούλης), Σαμαντούρας (37′ Χρανιώτης), Λιάπης, Δεμερούτης, Δρακόπουλος (46′ Χατζάρας, 57′ Αναστασιάδης). (Πριόνας, Χατζάρας, Χρανιώτης, Τρεμούλης, Αναστασιάδης, Διάλλας, Σμυρνής, Μπούρος).

Κ12 ΕΠΣΕ (Δ’ ΦΑΣΗ): Για τρίτη σερί σεζόν στον τελικό! (Ληλάντιο-Ερμήλιος 3-4 (πέν., κ.δ.: 2-2))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ14 ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακαδημία Ψαχνών Β-ΑΕΚ Χαλκίδας 0-4

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (14/7/2019)

eviasports

Ο Βασ. Δημόπουλος για τη νομιμότητα εκλογών στην ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Κώστας Λαγός