EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κάρυστος Β-Κόσκινα 2-4

Τα Κόσκινα κέρδισαν 4-2 την Κάρυστο Β, για τη δέκατη ένατη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της τρίτης ευβοϊκής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με τον Β. Μπουραντά και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15′ με αυτογκόλ του Αποστόλου, ενώ στο 36′ έγινε το 2-1 από τον Σακελλαρίου. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Β. Μπουραντάς ισοφάρισε 2-2 και δέκα λεπτά μετά ο Τόλιας έκανε το 2-3. Ο Αποστόλου ‘κλείδωσε’ τη νίκη των φιλοξενούμενων στο 83′, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλόπουλος/Βελέντζας-Παλούμπης.

ΓΚΟΛ: 15′ (α) Αποστόλου, 36′ Σακελλαρίου-10′ Β. Μπουραντάς, 48′ & 83′ Αποστόλου, 58′ Τόλιας.

ΚΑΡΥΣΤΟΣ Β (Βαγγέλης Πολυχρονίου): Ε. Μπόκαρης, Σταυρόπουλος, Σακελλαρίου, Ε. Κοκοκύρης, Τζάλας, Ζέφι (55′ Ραβανός), Επιτροπάκης (66′ Κοτσανίτης), Τζένης, Αθανασίου (55′ Κόλα), Γκιλπάθης, Α. Κοκοκύρης.

ΚΟΣΚΙΝΑ: Ν. Μπόκαρης, Θωμάς (72′ Πάλλης), Δημολιάνης, Πυρπιρής, Καρακάξης, Σ. Μπουραντάς, Α. Μανδύλης, Αποστόλου, Λαθουράς, Β. Μπουραντάς, Τόλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15-Κ17): Πρόκριση στα ημιτελικά (video)

eviasports

Αρτεμησιακός: Ευχετήρια ανακοίνωση για Κ. Νεστορίδη

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΟ Κανήθου-Μιαούλης Φύλλων 4-1

Ιάσονας Πάνος