EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεραυνός Χαλκίδας: Ανακοίνωση για αγώνα με ΑΟ Πισσώνα

Ανακοίνωση του Κεραυνού Χαλκίδας σχετικά με τον αγώνα του με τον Πισσώνα, για τη δέκατη ένατη αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ:

‘Όλο το ΔΣ του Κεραυνού Χαλκίδος θέλει να εκφάσει τη δυσαρέσκεια του για τη φιλοξενία που είχαμε από την ομάδα του Πισσώνα, όταν από το πρώτο λεπτό όλο το χωριό, παράγοντες και παίκτες του Πισσώνα έβριζαν και απειλούσαν παίχτες και παράγοντες της ομάδας μας.

Στο τέλος του αγώνα όρμησαν οπαδοί και παίχτης προς τους φιλάθλους και τον πρόεδρο του Κεραυνού Ζήση Μαζαρακίδη, τον οποίο έριξαν κάτω. Επίσης παράγοντας του Πισσώνα απειλούσε ανθρώπους του Κεραυνού. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να βρίσκονται στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Είναι η χειρότερη φιλοξενία που έχουμε αντιμετωπίσει και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι της ΕΠΣ Ευβοίας’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φ. Ιωαννίδης: ‘Είναι όλα στο χέρι μας, θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο’

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (28/1/2023)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ακράτητος Κεχριών-Ερμής Πηλίου 0-0

Κώστας Λαγός