Η Προποντίδα νίκησε 3-1 τον Κύζικο Αρτάκης, για την εικοστή αγωνιστική της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας.
Ο Γκέριον άνοιξε το σκορ για την ‘Μπάρτσα’ στο 10′ και δύο λεπτά μετά οι Αρτακιανοί ισοφάρισαν με πέναλτι που κέρδισε ο Καλαμιώτης κι εκτέλεσε ο Γ. Σπύρου, με το πρώτο μέρος να είναι μοιρασμένο και να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην επανάληψη να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Τα κατάφεραν 57′ με σουτ στην επαναφορά του Ζαχαριάδη (προηγήθηκε απόκρουση του Γροντή σε σουτ του Γκέριον). ‘Σφράγισαν’ την επιτυχία τους στο 65′ με κεφαλιά του Σεχάι, που αξιοποίησε εκτέλεση φάουλ από τον Ζαχαριάδη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Χριστοδούλου-Ιωάννου Α.
ΓΚΟΛ: 10′ Γκέριον, 57′ Ζαχαριάδης, 65′ Σεχάι-12′ Γ. Σπύρου.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Αναγνώστου, Καρλατήρας, Συνοδάκης (89′ Δήμου), Κωνσταντόπουλος, Γ. Αυλωνίτης (46′ Σκόνδρας), Μετοχιάτης (46′ Σεχάι), Σεϊνταράσι (70′ Βλάχος), Ζαχαριάς, Γκεριόν (70′ Παππάς), Α. Σπύρου, Ζαχαριάδης.
ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Κώστας Σταματίου): Γροντής, Μοσχώνης, Ρωμιόπουλος, Αδαμόπουλος, Ντρέκης, Ψαρρός (88′ Τοκατλίδης), Καλαμιώτης (89′ Μήτρου), Βουγιούκας (88′ Δ. Σπύρου), Παπαδόπουλος (67′ Σταμελάκος), Γ. Σπύρου, Κοίλιαρης (67′ Μπανάσιος).