EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕ Χαλκίδας-Ακράτητος Κεχριών 4-2

Η ΑΕ Χαλκίδας κέρδισε 4-2 τον Ακράτητο Κεχριών, για τη δέκατη πέμπτη αγωνιστική του βορείου ομίλου της β’ κατηγορίας Εύβοιας.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν ορεξάτοι από τα πρώτα λεπτά, απείλησαν στο 15′ με κεφαλιά του Αρβανάκου (μετά από σέντρα του Κονόμι) που πέρασε έξω, ενώ ένα δίλεπτο αργότερα οι Κονόμι-Κανάνι-Λαλανίτης συνεργάστηκαν κι ο τελευταίος σκόραρε. Στο 25′ ο Αρβανάκος ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και με γωνιακό σουτ έκανε το 2-0 και ένα δίλεπτο μετά είχαμε το 3-0: σέντρα από τον Κανάνι και γκολ από τον Λαλανίτη, με κεφαλιά. Στο 29′ ο Κ. Αλεξίου απόκρουσε το σουτ του Γουναρόπουλου, αποσοβώντας την τέταρτη παραβίαση της εστίας του και στο 40′ νέα καλή επέμβαση από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, σε σουτ του Λαλανίτη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γουναρόπουλος έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ από την αριστερή δοκό των φιλοξενούμενων. Από κει που τελείωσε το πρώτο μέρος συνεχίστηκε το δεύτερο, με τον Κ. Αλεξίου να έχει ακόμη μια αποτελεσματική επέμβαση, σε φάουλ του Λαλαλίτη στο 47′.

Η ομάδα των Κεχριών έκανε αισθητή την παρουσία της επιθετικά στο 62′, με τον Σοφούλη να σεντράρει και τον Μακρή να πιάνει την κεφαλιά, που όμως δεν αιφνιδίασε τον Δεληγιάννη. Στο 70′ η ΑΕΧ έφτασε στο 4-0: ο Λαλανίτης έκανε χατ-τρικ, με σουτ έξω απ’ την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν αντεπίθεση μετά το 80′. Μείωσαν 4-1 στο 81′ με κούρσα από τα δεξιά και ευθύβολο σουτ του Μακρή στην απέναντι γωνία του Δεληγιάννη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός του Ακράτητου σκόραρε ξανά, κάνοντας με πλασέ το 4-2. Στο 84′ είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει την ομάδα του σε απόσταση ενός γκολ, έχοντας περάσει τον Δεληγιάννη, δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενό τέρμα. Ο Μακρής απείλησε με τρίτο γκολ και στο 89′, βγαίνοντας απέναντι από τον Δεληγιάννη, που απόκρουσε την τελική του αντιπάλου του, παραχωρώντας κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Λαλανίτης προσπάθησε να βάλει το τέταρτο προσωπικό του τέρμα, σε φάση τετ-α-τετ με τον Κ. Αλεξίου, που κράτησε το σκορ στο 4-2, διώχνοντας αποτελεσματικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Γεωργαράς-Λειβαδιτάκης.

ΓΚΟΛ: 17′ & 27′ & 70′ Λαλανίτης, 25′ Αρβανάνος-81′ & 82′ Μακρής.

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Στρατής (55′ Τσάλας), Τσώκος (68′ Α. Ζέρβας), Ρόγκας, Πριόνας, Κανάνι (55′ Μαντασάς), Κονόμι, Λαλανίτης, Αρβανάκος (68′ Γεραντώνης), Γουναρόπουλος (75′ Σαράπης).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ (Βαγγέλης Μπεκάκος): Κ. Αλεξίου, Αχματιώτης, Π. Θαλασσινός, Κουτσοστάθης, Γ. Τσούπρος (62′ Καραμπίνης), Παπαδημητρίου, Αντωνίου (90’+2′ Π. Καρατζιάς ΙΙ), Σοφούλης (62′ Π. Καρατζιάς Ι), Χ. Αλεξίου, Θ. Θαλασσινός, Μακρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ10 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (22-23/4)

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Έραπος-Ακαδημία Αρτάκης

Κώστας Λαγός

Αν. Πάλιουρα: 7 προσθήκες στο ρόστερ

Κώστας Λαγός