Ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε 3-0 στη Λάμψακο τον Ελλήσποντο, στα πλαίσια της δωδέκατης αγωνιστικής της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας.
Οι ‘νερατζούρι’, που μπήκαν δυνατά στο ματς, άνοιξαν το σκορ στο 7′ με δυνατό σουτ του Δούκα και στο 16′ ο Νικολάου διπλασίασε το προβάδισμα τους, με σουτ στην επαναφορά κι έπειτα από αρχική προσπάθεια του Δούκα και απόκρουση από τον Κόκκινο. Στο 63′ ο Σταματάκος δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε πέναλτι, για να φτάσουμε στο 81′, όταν ο Δούκας με κεφαλιά σκόραρε ξανά κι έκλεισε το σκορ.
Στο β’ ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο. Ο ΑΟΧ έχασε πέναλτι με τον Σταματάκο (σ.σ. διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι για τον καταλογισμό του) και λίγο αργότερα έκανε το 0-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Δούκα με κοντινή κεφαλιά.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κόκορης/Παλούμπης-Ρουμπής.
ΓΚΟΛ: 7′ & 81′ Δούκας, 16′ Νικολάου.
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κώστας Λάμπρου): Κόκκινος, Τάφα, Σακκής, Σ. Νικολάου, Ν. Γκίκας, Μαρίνης (68′ Κωνσταντάρας), Θανάσι (80′ Θ. Γκίκας), Αθανασίου, Παλαιολόγος, Γεωργαντόπουλος, Καράι (56′ Σπανός).
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Καρλατήρας (86′ Παπαδημητρίου), Ανυφαντής, Τζάβρας, Σπυράκης, Κανάνι, Βεσέλι, Δούκας (86′ Α. Πατσαβούρας), Σταματάκος (86′ Αγγελάκης), Α. Νικολάου (68′ Κολώνιας).