Ο Λήλας Βασιλικού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με το Ληλάντιο, για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 ‘Αγριόδημος Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.
Η ομάδα του Βασιλικού άνοιξε το σκορ στο 31′ με τον Σκουμπρή. Η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 53′ με τον Α. Τόγια και στο 65′ ο Τόσκας έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους ισοφάρισαν κι εκείνοι, με το γκολ του Μπαλόζι, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρουμπής/Σέρρας-Νικολάου Σ.
ΓΚΟΛ: 31′ Σκουμπρής, 76′ Balozi-53′ Α. Τόγιας, 65′ Τόσκας.
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Σταμάτης Σταμογιάννης): Prifti, Καρακανίκος, Balozi, Κουτλάκης, Κολιοβέτας, Τουλούμης, Κοτρογιάννης (71′ Τσούπρας), Σ. Κροκόδειλος, Πάι, Σιμιτζής (51′ Μεταξούλης), Σκουμπρής.
ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Σταμάτης Μπαλάνος): Χ. Τόγιας, Τόγκος (41′ Τόσκας), Καλτσίδης (80’+2′ Μπαρόλας), Σκουλίδης, Χατζηαποστόλου, Γκουρνής, Νερούτσος (71′ Μαραγκός), Gjinaj (41′ Μπαλάνος), Καρβελάς, Ντίντα (80′ Τσάλας), Α. Τόγιας.