Η Δροσιά κέρδισε 3-2 στην Ιστιαία την τοπική ομάδα, στην αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της α’ κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Ο ΑΠΚΟ, που ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, άνοιξε το σκορ στο 10′ με σουτ του Τσαμούρα. Η ‘Ένωση’ ισοφάρισε στο 27′ με τον Δήμου, όμως τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ανάκτησαν το προβάδισμα με πέναλτι του Κατσίμπρα και στο 60′ ο Σπανός έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στη μείωση του σκορ στο 74′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δαρζέντα, που απόκρουσε ο Μίχος, ενώ στο 78′ οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους πλησίασαν σε τέταρτο γκολ με διαγώνιο σουτ του Κατσίμπρα, που πέρασε λίγο έξω. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 90′ με πέναλτι του Δαρζέντα. Στη φάση καταλογισμού του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δεληγιάννης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιαπλαούρας/Παλούμπης-Γάτος.
ΑΠΟΒΟΛΗ: 90′ Δεληγιάννης.
ΓΚΟΛ: 27′ Δήμου, 90′ Δαρζέντας-10′ Τσαμούρας, 31′ Κατσίμπρας, 60′ Σπανός.
ΙΣΤΙΑΙΑ (Στάθης Κατσικογιάννης): Καραγκούνης, Πουταχίδης (46′ Κούκουρας), Μάλλιαρης (4′ Κασσικός), Φλέβας (84′ Πανταζής), Toworfe, Η. Στεργίου, Xhaferaj (65′ Δαρζέντας), Σιάνος, Δήμου, Κατσάρης (65′ Τριανταφύλλου), Σταθαράς.
ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μίχος, Γιαλός, Λάμπρου, Duka, Δεληγιάννης, Ζουρμπουλής, Τσαμούρας (80′ Μπανάσης), Κατσίμπρας, Σπανός, Αγγελάτος (90’+4′ Τρίκκας), Σακκάς (64′ Σουλιωτάκης).
Δείτε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Μαυρούτσικου από τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!