EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕ Χαλκίδας-Ερμής Πηλίου 1-3

Ο Ερμής Πηλίου κέρδισε 3-1 την ΑΕ Χαλκίδας, στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Πηλίου άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Ματράκα και τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα η ΑΕΧ ισοφάρισε με πέναλτι του Λαλανίτη. Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Ματράκας έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ερμή, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο 63′ έκανε χατ-τρικ, ‘σφραγίζοντας ουσιαστικά το ‘διπλό’ της ομάδας του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ακριώτης-Χαρμαντάς.

ΓΚΟΛ: 42′ Λαλανίτης-12′ & 47′ & 63′ Ματράκας.

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Άγγελος Βογιατζής): Δεληγιάννης, Μπήτας, Γουναρόπουλος, Κικίδης, Πύθουλας (48′ Τσώκος), Πριόνας, Στρατής, Καραμπάς (72′ Ζέρβας), Λαλανίτης (79′ Γεραντώνης), Αρβανάκος (79′ Μαντασάς), Τσάλας.

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Παππάς, Βλάχος (79′ Κανελλόπουλος), Χρυσικός (65′ Σίδερης), Κουρτίδης, Τσιπτσής, Σοφρώνης, Μπίρμπας (83′ Σταμούλος), Τριάντης, Ισαλλάρι (79′ Δανέλης), Καλάης, Ματράκας (83′ Καρατζάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Λουκισίων: Απέκτησε τον Ν. Σουλιωτάκη

Κώστας Λαγός

Football League: Πολλά γκολ και… άγρια ομορφιά είχε η 5η αγωνιστική!

Δημήτρης Μαυρούτσικος

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μονόδρυ-Κεραυνός Χαλκίδας 1-2

Κώστας Λαγός