Ο Ελλήσποντος κέρδισε στον Δύστο την τοπική ομάδα 3-2, για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας.
Η ομάδα της Λαμψάκου άνοιξε το σκορ στο 20′ με κεφαλιά του Ν. Γκίκα ύστερα από κόρνερ του Σπανού. Ο ΑΟΔ ισοφάρισε στο 59′ με σουτ του Λικάι, όμως έξι λεπτά μετά ο Παλαιολόγος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ελλήσποντο, ενώ στο 82′ έγινε το 1-3 με τακουνάκι του Αθανασίου. Τρία λεπτά μετά ο Ηλίας έδωσε νέες ελπίδες στον Δύστο μειώνοντας το 2-3, σκορ όμως που δεν άλλαξε ως τη λήξη. Στο 89′ αποβλήθηκε ο Παλαιολόγος των φιλοξενούμενων, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο Ποδαράς των γηπεδούχων, με απευθείας κόκκινη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Κωνστάντιος-Γεωργαράς.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 89′ Ποδαράς-89′ Παλαιολόγος.
ΓΚΟΛ: 59′ Λικάι, 85′ Ηλίας-20′ Ν. Γκίκας, 65′ Παλαιολόγος, 82′ Αθανασίου.
ΔΥΣΤΟΣ (Γιώργος Τζόκας): Αντώνενας, Τσάλας (90’+ Λαθουράς), Πιλάτης, Αναστασίου, Χ. Μαστροκώστας, Κιάτος (75′ Μάλλιος), Ποδαράς, Ηλίας, Λικάι (75′ Φωτόπουλος), Γ. Μαστροκώστας, Πάσχος.
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Ποδαράς): Κόκκινος, Γεωργαντόπουλος, Καράι (90’+ Δούλος), Θ. Γκίκας (57′ Αθανασίου), Θανάσι, Νικολάου, Σπανός (46′ Κατσούλας), Μαρίνης (64′ Λάμπρου), Παλαιολόγος, Ν. Γκίκας, Κωνσταντάρας.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!