EVIASPORTS ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΠΟΛΟ

ΝΟ Αλιβερίου: ‘Υπερήφανοι για τους Υδατοσφαιριστές μας’ (photos)

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου ήταν μια από τις 21 ομάδες που έλαβαν μέρος στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της υδατοσφαίρισης ανδρών της Γ’ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε από 5 έως 7 Ιουλίου στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στην Λάρισα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο του, μετά από πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο ΝΟΑ ο οποίος πάντα βρίσκει τρόπο με θυσίες να συντηρεί το άθλημα στο Αλιβέρι κάτω από δύσκολες συνθήκες, αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τον Νηρέα Καρδίτσας, την Διώνη ΝΑ (Χαλκίδα), την ΑΚΑ Καρδίτσας, τον Νηρέα Λαμίας και τον Γ.Σ. Αναγέννηση Λαμίας ο οποιος προκρίθηκε και στην Τελική Φάση.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Αλέξης Προκόπιος αναφέρει για την συμμετοχή του συλλόγου: ‘Αρχικά να συγχαρώ όλες της ομάδες για την συμμετοχή τους, όσον αφορά το ΝΟ Αλιβερίου ολοκληρώσαμε την προσπάθεια μας έχοντας πολύ καλή παρουσία, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν στην Τελική Φάση ενδεχομένως, αν δεν προέκυπτε καθυστέρηση με την μεταφορά της αποστολής στην Λάρισα, (όπου η κόπωση έπαιξε ρόλο), για τον 1ο αγώνα με την Αναγέννηση Λαμίας όπου τελικά έκρινε και την πρόκριση.

Η ομάδα μας αποτελείται από ένα σύνολο έμπειρων και αξιόλογων παικτών όπου στόχος μας είναι αφενός, να διατηρήσουμε το άθλημα ενεργό και αφετέρου, να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι έχοντας υπόψη ότι η προετοιμασία μας γίνεται με αρκετές δυσκολίες λόγω έλλειψης πισίνας. Το ευχάριστο είναι ότι το κολυμβητήριο στο Αλιβέρι είναι σε καλό δρόμο, έτσι ώστε ο ΝΟΑ σύντομα να έχει το δικό του σπίτι και να γίνει πόλος έλξης για τα παιδιά της περιοχής.

Οι υδατοσφαιριστές μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αυτοί οι αθλητές προσφέρουν τον εαυτό τους στην ομάδα. Αν σε εμάς ως Δ.Σ. αξίζει ένα μπράβο, στα παιδιά αυτά αξίζουν δέκα μπράβο, και είναι οι: Λαμπρινέας Κ.(Τ), Μαντζόπουλος Γ.(1), Κοκκάλας Ν.(10), Καλφάογλου Σ.(2), Αλαφάκης Ι.(16), Παυλάκης Ι.(4), Γεωργίου Π.(7), Οικονόμου Γ.(1), Παπάζογλου Σπ.(8), Κανελλόπουλος Κ.(4), Αραβανής Β.(1), Παπαδημητρόπουλος Χρ.(1), Καλαϊτζίδης Π.(Τ), Άλέξης Στ., Άγγος Ι.

Για αυτό θέλω ειλικρινά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου όπως και το πόσο υπερήφανοι αισθανόμαστε για όλους τους αθλητές μας, για την άριστη εμφάνιση και συμπεριφορά όλων τους σ’ αυτή την Α’ φάση του πρωταθλήματος και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Νίκο Χαλκίτη, για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομάδα του ΝΟΑ.

Τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν για να γίνει εφικτή η παρουσία μας στο Πρωτάθλημα, τον κ. Λαμπίρη Γεώργιο, τον κ. Παπαδιόχο Ευάγγελο, το “NOVUS Island” για την προσφορά των εμφανίσεων της αποστολής μας, όπως και να συγχαρώ τις ομάδες, Αναγέννηση Λαμίας, Πιγκουίνοι Ρόδου, ΝΟ Αλεξ/πολης και Άλιμος ΝΑΣ, που πήραν τη πρώτη θέση στον όμιλό τους και προκρίθηκαν στη Τελική Φάση (26-28/7) του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών’.

Τα αποτελέσματα του ΝΟ Αλιβερίου στην Α’ φάση:

Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ – ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 15-11
ΑΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 5-17
ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 5-0 α.α.
ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 11-13
ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΔΙΩΝΗ ΝΑ (Χαλκίδα) 13-8

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναγέννηση Λαμίας 15 βαθμοί
ΝΟ Αλιβερίου 12
ΔΙΩΝΗ ΝΑ 9
ΑΚΑ Καρδίτσας 6
Νηρέας Καρδίτσας 3

– Δεν συμμετείχε ο Νηρέας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του ΝΟΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παίξτε online καζίνο και απολαύστε όλα τα οφέλη που παρέχουν

eviasports

Ηρακλής Ψαχνών: Προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς με δοκιμές ξένων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (ΜΠΑΡΑΖ): Αφράτι-Κριεζά 1-0

Κώστας Λαγός