EVIASPORTSΑΛΛΑ ΣΠΟΡΠΟΛΟ

Έλ. Βάκα: ‘Αυτά τα παιδιά μπορούν να ξαναφέρουν την Ελλάδα πολύ ψηλά!’

Δηλώσεις της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, από το επίσημο διπλό της Εθνικής Ελλάδας υδατοσφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/6 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, όπου η ‘γαλανόλευκη’ πραγματοποίησε και φέτος μέρος της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

‘Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος για μια ακόμα χρονιά φιλοξενούμε εδώ την eθνική ομάδα pόλο ανδρών για την προετοιμασία τους και ειδικά φέτος, γιατί έχουμε μπροστά μας Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά ότι μπορεί να φέρουν την Ελλάδα και την υδατοσφαίριση πολύ ψηλά, όπως και στο παρελθόν έχει γίνει και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία. Να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται’.

ΠΟΛΟ: Στα πέναλτι το επίσημο ‘διπλό’ της Εθνικής στη Χαλκίδα & τιμητικές βραβεύσεις! (photos)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ν. Μπιμπίκας: ‘Να πετύχουν οι Απολλωνίδες το στόχο τους’

Κώστας Λαγός

ΝΟ Αλιβερίου: Συμμετοχή με Ν. Αγγελέτου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης

eviasports

Εθνική Γυναικών: Οι παίκτριες που κλήθηκαν για τους αγώνες με Γερμανία (εκτός) και Ιταλία στη Χαλκίδα

Παναγιώτης Νικολάου