Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Καθενών: 5 ανανεώσεις στο ρόστερ

Οι Καθενοί ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Κούκουρα, Αντώνη Καρκαλή, Νίκο Καρκαλή, Παναγιώτη Τρίκκα, Ανδρέα Μπαζώτη.

Η ανακοίνωση για τον Χρ. Κούκουρα: ‘Η Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδόσφαιρικη περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή της Χρήστο Κούκουρα. (Ευχαριστούμε και τον αρχηγό μας για την περσινή χρόνια και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Εύβοιας). Καλή ποδοσφαιρική περίοδο Χρήστο,με υγειά και επιτυχίες’.

Η ανακοίνωση για τον Αν. Καρκαλή: Η Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδόσφαιρικη περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή της Αντώνη Καρκαλή. (Ευχαριστούμε για την περσινή χρόνια και την επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Εύβοιας). Καλή ποδοσφαιρική περίοδο Αντώνη,με υγειά και επιτυχίες’.

Η ανακοίνωση για τον Ν. Καρκαλή: ‘Η Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδόσφαιρικη περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή της Νίκο Καρκαλή. (Ευχαριστούμε για την περσινή χρόνια και την επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Εύβοιας). Καλή ποδοσφαιρική περίοδο Νίκο με υγειά και επιτυχίες’.

Η ανακοίνωση για τον Π. Τρίκκα: ‘Η Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδόσφαιρικη περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή της Παναγιώτη Τρίκκα. (Ευχαριστούμε για την περσινή χρόνια και την επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Εύβοιας). Καλή ποδοσφαιρική περίοδο Παναγιώτη με υγειά και επιτυχίες’.

Η ανακοίνωση για τον Αν. Μπαζώτη: ‘Η Α.Ε.ΚΑΘΕΝΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδόσφαιρικη περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή της Ανδρέα Μπαζώτη (Ευχαριστούμε για την περσινή χρόνια και την επιτυχία της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Εύβοιας). Καλή ποδοσφαιρική περίοδο Ανδρέα με υγειά και επιτυχίες’.

ΑΕ Καθενών: Συνεχίζει ο Γ. Φούρλης στην τεχνική ηγεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναγέννηση Μαντουδίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία-πρώτη συγκέντρωση στις 20/8

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΦΑΣΗ): Πρόγραμμα αγώνων (21/4)

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς/Σκύρος-Αίολος Κριεζών 2-0

Σταύρος Κιούσης