EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ. Θεοδοσίου: ‘Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με νέα παιδιά’

Δηλώσεις του προέδρου της Καστέλλας Αλέξανδρου Θεοδοσίου, μετά το τέλος του μπαράζ παραμονής της Β’ ΕΠΣΕ, στο οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του με αντίπαλο τη Μεσσοποταμία.

‘Σήμερα δώσαμε ένα παιχνίδι μπαράζ, στο οποίο δεν περιμέναμε ότι θα πήγαινε η ομάδα εκεί.

Δυστυχώς, λόγω πολλών αδυναμιών αλλά και λανθασμένων επιλογών το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε. Επειδή στη διοίκηση της ομάδος οι πιο πολλοί σύμβουλοι δεν ήθελαν να συνεχίσουν και είναι μόνο για να υπάρχει συμβούλιο και πολλά πράγματα περνούσαν από εμένα, δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά γιατί εγώ πέρασα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο με κουράζει και μου αφαιρεί δυνάμεις.

Όμως δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα. Πήγαμε σε εκλογές, δεν εμφανίστηκε κανείς. Συνεχίσαμε το συμβούλιο που είμαστε και με απόφαση να μην αφήσουμε αυτά τα παιδιά μόνα τους, ώστε να μπορεί να υπάρχει η ομάδα της Καστέλλας.

Δυστυχώς, υπάρχουν κάποια παράπονα από μένα στους φιλάθλους της Καστέλλας. Η ομάδα σχεδόν εγκαταλείφθηκε. Ίσως γιατί τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει να βλέπει μια ομάδα όταν έχει προβλήματα, να τον στηρίξει στα δύσκολα, θέλουν να είναι πάντα πρωταγωνιστής. Και βέβαια όταν υπάρχουνε παιχνίδια στην τηλεόραση πολύ μεγάλων ομάδων δύσκολα έρχεται ο άλλος να κάτσει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και επίσης υπάρχει και το πρόβλημα ότι η Καστέλλα δεν έχει πολλά παιδιά δικά της, όπως κάποτε στο παρελθόν, το οποίο αντιμετωπίζουν και πολλές ομάδες.

Όμως σας είπα και κάποιες λανθασμένες επιλογές μας οδήγησαν σε προβληματικό ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν φταίγαμε εμείς όμως σε όλα τα παιχνίδια. Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες που δεν θέλω να τους αναφέρω, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Αυτά μας εμποδίσαμε να έχουμε μια ομαλή πορεία. Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση και σήμερα καταλήξαμε στο μπαράζ. Αποδείξαμε όμως ότι δεν μας άξιζε αυτή τη θέση και ότι θα έπρεπε να είχαμε σωθεί πολύ νωρίτερα, γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν είναι καλύτερες από εμάς.

Πιστεύω ότι το καλοκαίρι, επειδή υπάρχουνε πάλι εκλογές, κάνουμε ένα νέο ‘restart’, σε ένα νέο ξεκίνημα, να φτιάξουμε μια ομάδα με άλλη νοοτροπία, κάτι σαν το πρότυπο του Κυζίκου. Δηλαδή με νέα παιδιά. Υπάρχουνε δύο ακαδημίες στα Ψαχνά. Έχουν παιδιά που δεν ξέρουν πού να πάνε. Δεν υπάρχει κοντινή κατηγορίας ομάδα άλλη εδώ στην περιοχή των Ψαχνών. Είμαστε εμείς, είναι και τα Πολιτικά. Φιλοδοξούμε να κάνουμε μια αρχή με ένα νέο προπονητή, ο οποίος θα βασίζεται σε πολύ μικρές ηλικίες, με δύο-τρεις έμπειρους, όχι ηλικιακά αλλά ποδοσφαιρικά, για να κάνουμε μια καλύτερη πορεία για του χρόνου. Και να βάλουμε τις βάσεις για να επανέλθει κάποια στιγμή η Καστέλλα στην πρώτη κατηγορία.

Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έμειναν μέχρι το τέλος, γιατί είχαμε περισσότερα παιδιά, αλλά πολλά δεν ήθελαν να συνεχίσουν. Κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εγώ μπορώ να κοιτάζω τον κόσμο της Καστέλλας στα μάτια και παρόλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισα δεν εγκατέλειψα τη μάχη. Και σαν στρατιωτικός, όπως ήμουνα, και σαν ναύαρχος του πολεμικού ναυτικού δεν εγκατέλειψα ποτέ κανέναν και δεν άφησα ποτέ κανέναν στη μέση. Το ίδιο και με την ομάδα.

Θα δούμε με τις εκλογές. Εάν δεν βρεθούν ορισμένοι παράμετροι που να βοηθήσουν μια κατάσταση χωρίς άγχος, χωρίς στρες και με λανθασμένες επιλογές, θα ‘θελα να βοηθήσω το μέρος που μένω, το χωριό μου. Εξάλλου είμαι συνταξιούχος, έχω χρόνο, αλλά θέλω να γίνουν τα πράγματα σωστά. Και τώρα που είμαι καλύτερα και έχω δυνάμεις για να φτιάξω κάτι καλύτερο, θα προσπαθήσουμε ώστε να μην εμφανιστεί αυτό που εμφανίστηκε φέτος.

Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και στήριξε την ομάδα. Πιο πολλοί ήταν από την άλλη ομάδα και ουδέτεροι, αλλά δείξαμε ότι αυτή η ομάδα δεν της άξιζε να είναι σε ένα μπαράζ.

Εύχομαι και η Αμάρυνθος να ανέβει κατηγορία ώστε να έχει αξία το σημερινό αποτέλεσμα’.

Β’ ΕΠΣΕ (ΜΠΑΡΑΖ): Ζωντανή η ελπίδα για ΑΠΟΚ! (Καστέλλα-Μεσσοποταμία 2-0)

https://eviasports.gr/2024/05/14/photo-album-%ce%b1%cf%80-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%b1/

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (30/1/2020)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (20-21/11)

Κώστας Λαγός

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αυλωνάρι-Ταμυναϊκός 0-1

Κώστας Λαγός