EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Αιδηψός-Απόλλων Ερέτριας 4-0 (photos)

Η Αιδηψός κέρδισε τον Απόλλωνα Ερέτριας 4-0, στην εικοστή όγδοη αγωνιστική της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας.

Οι ‘Απολλωνιστες’ απείλησαν στο πέμπτο λεπτό με σουτ του Κωνσταντάγκα στο οριζόντιο δοκάρι, από τη μικρή περιοχή, ενώ στην επαναφορά ο Λ. Κιάκης πλάσαρε και ο Μ. Μπιμπάι έκανε μια εξαιρετική επέμβαση. Στο 13′ ήταν η σειρά των Αιδήψιων να πλησίασουν στο γκολ, με τον Κυριακού να βρίσκει από ευνοϊκή θέση όπως θα ήθελε την μπάλα (από σέντρα του Γάσπαρη) και τον Παν. Μπασινά να μπλοκάρει. Νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 20′, με τον Κωνσταντάγκα να δοκιμάζει το πόδι έξω από την περιοχή και τον Μ. Μπιμπάι να διώχνει με τις γροθιές του. Στο 31′ ο Ζουζουλής επιχείρησε ένα μονοκόμματο βολέ, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό, με τους γηπεδούχους τελικά να ανοίγουν το σκορ στο 35′, με κεφαλιά του Φώτου από το πρώτο δοκάρι, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Ζουζουλής.

Η ομάδα της Ερέτριας προσπάθησε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως το σουτ του Κ. Τσούμαρη δεν δυσκόλεψε τον πορτιέρο των βορειοευβοιωτών, οι οποίοι ουσιαστικά ‘κλείδωσαν’ την επιτυχία τους (κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης) με δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό στο ξεκίνημα της επανάληψης. Αρχικά ο Ζουζουλής με προβολή σε κενό τέρμα (49′) έκανε το 2-0 (μετά από κεφαλιά του Φώτου στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό (50′) με ωραία ατομική προσπάθεια ο Κυριακού ‘έγραψε’ το 3-0. Στο 63′ η Αιδηψός έφτασε στο τέταρτο της γκολ: μετά από ‘αναβρασμό’ μέσα στην περιοχή ο Ι. Σουλιάδης απ’ το σημείο του πέναλτι περίπου είχε εύστοχο τελείωμα. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 72′: ο Ζουζουλής εκτέλεσε φάουλ που απόκρουσε ο Παν. Μπασινάς, όπως και την προβολή στην επαναφορά (έδιωξε με το σώμα) του Κυριακού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Δάλλας-Παλούμπης.

ΓΚΟΛ: 35′ Φώτου, 49′ Ζουζουλής, 50′ Κυριακού, 63′ Ι. Σουλιάδης.

ΑΙΔΗΨΟΣ (Θανάσης Αναγνώστου): Μ. Μπιμπάι, Φώτου (73′ Καρατζούδης), Αναστασιάδης (83′ Γιουκάι), Γάσπαρης, Πατσής, Σούμπασης (68′ Καπλανάι), Μαυρούτσικος, Ι. Σουλιάδης (68′ Μ. Σουλιάδης), Κυριακού, Ζουζουλής (83′ Μηλόπουλος), Μακρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Παν. Μπασινάς, Γίγας, Νάτσης, Πετράκης, Λ. Κιάκης, Κ. Τσούμαρης, Μπαλάκας, Ζουρμπουλής, Κωνσταντάγκας, Χ. Τσούμαρης, Δ. Τσούτσης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Μαυρούτσικου από τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Δεκέμβριος 2021

eviasports

Κ16 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου/ΠΓΑΟ Χαλκίδας-Αθλόπολις 3-3

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (26/11/2017): Αρτάκη-Ολυμπιακός Χαλκίδας 1-0

eviasports