Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε 4-1 την Κάρυστο, στα πλαίσια της εικοστής τρίτης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας Εύβοιας.
Η ομάδα της Βάθειας, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιάννη Καρβέλη κι έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, άνοιξε το σκορ στο 16′ με τον Τόρα. Πέντε λεπτά μετά ο ΑΟΚ ισοφάρισε με τον Ρούσσο και κρατούσε το 1-1 ως το 61′. Σε εκείνο το λεπτό οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με το γκολ του Κοτρογιάννη και στο επόμενο πεντάλεπτο ‘καθάρισαν’ το ματς, αφού ο Τόρα σκόραρε άλλες δυο φορές, στο 64′ και στο 66′, κάνοντας χατ-τρικ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Γιδάρη-Κωνστάντιος.
ΓΚΟΛ: 16′ & 64′ & 66′ Τόρα, 61′ Κοτρογιάννης-21′ Ρούσσος.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος (69′ Ζουλιώτης), Μπαλαμπάνης (69′ Τάκο), Τσολάκος, Μώρος, Σ. Μυρτέζα, Σεϊνταράσι (69′ Σπυράκης), Σιαράπης (72′ Μέρμηγκας), Τόρα, Κοτρογιάννης (78′ Σκριβάνος), Μήτρου.
ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Γιώργος Τζόκας): Αραχωβίτης, Γκιλπάθης (26′ Ντινιάκος), Κ. Ρουκλιώτης (48′ Τσακιρίδης), Σφυρίδης, Θάτσι, Κακαβάς, Χαρίσης (75′ Νίκολη), Χελιώτης, Ζάνι (75′ Λουλάι), Καράβολας, Ρούσσος (75′ Αντώνενας).