Η ΑΕΚ Χαλκίδας επικράτησε 2-0 της Δόξας Διρφύων, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 ‘Τσάλας Στέλιος’ της ΕΠΣΕ.
Ο ‘δικέφαλος’ άνοιξε το σκορ στο 47′ με τον Ισούφι κι έβαλε ακόμη πιο γερές βάσεις για το ‘τρίποντο’ πέντε λεπτά μετά, οπότε και ο Μούτσα ‘έγραψε’ το 2-0, σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε της αναμέτρησης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπακυριάκος.
ΓΚΟΛ: 47′ Ισούφι, 52′ Μούτσα.
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Λευτέρης Χατζηθεοδώρου): Σεχάι, Παπαντωνίου, Ρέξερ, Μούτσα, Τσότας, Μαρμαρινός, Ισούφι, Ηλιάδης, Ιακωβίδης. (Έλσον, Παπαδόπουλος, Νούκα).
ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ (Νίκος Κιαπέκος-Τάκης Σπυρόπουλος): Κούγκι, Ρουμπής, Χουχούμης, Καρφής, Δημητρίου, Γκρινιάρης, Σταθαράς, Αντωνίου, Σουρτζής. (Θ. Νάνος, Ν. Νάνος, Μιχελής, Κένιγκ, Μπαϊρακτάρι).