EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: ΑΟ Χαλκίς-Μαντούδι 0-1

Το Μαντούδι κέρδισε 1-0 τον ΑΟ Χαλκίς, στην εικοστή πρώτη αγωνιστική της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας.

Παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τον ΑΟΧ να έχει στο 14′ καλό σουτ με τον Παλαιολόγο, που απόκρουσε ο Αλατζάς, με τον πορτιέρο του Μαντουδίου να αντιδρά αποτελεσματικά και σε σουτ του Α. Πατσαβούρα, τρία λεπτά μετά. Με τη σειρά του ο Γαλλής στο 25′ απόκρουσε μακρινό σουτ του Τσούμαρη, ο οποίος λίγο αργότερα σέντραρε για τον Μουτουσίδη, η κεφαλιά του οποίου πέρασε έξω. Στο 39′ οι Μαντουδιανοί έφτασαν ακόμη πιο κοντά στο γκολ, με σουτ του Στεργίου που σταμάτησε στην οριζόντια δοκό. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή για τους ‘νερατζούρι’, με τον Μπινιάκο να κάνει ατομική προσπάθεια και σουτ, που μπλόκαρε ο Αλατζάς. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ακυρώθηκε γκολ του Λάζρι ως οφσάιντ, με το Μαντούδι να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά και πάλι στο 51′, με σουτ του Τσούμαρη, που απέκρουσε ο Γαλλής, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες δύο λεπτά μετά, λόγω αποβολής του Τάρλα. Παρόλα αυτά η Αναγέννηση κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ που της έδωσε το ‘τρίποντο’, κάτι το οποίο έγινε στο 75′ με ψηλοκρεμαστό τελείωμα του Σκριβάνου. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση στο 88′, με το σουτ του Α. Πατσαβούρα που πήγε στο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Πασχαλίδης-Παππάς.

ΓΚΟΛ: 75′ Σκριβάνος.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Γαλλής, Τζάβρας, 18 Σαρρής, Μανωλόπουλος (65′ Χιούσκα), Ανυφάντης, Αγγελάκης (88′ Γιαννόπουλος), Α. Πατσαβούρας, Κολώνιας (83′ Μήτρου), Μπινιάκος, Λάζρι, Παλαιολόγος (46′ Κακός).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Βρέττος, Γ. Μορφούλης, Τάρλας, 14 Τσικτσίρης, Κουβούσης, Λειβαδίτης (65′ Τηλιόπουλος), Σκριβάνος, 20 Μουτουσίδης (88′ Τριανταφύλλου), Τσούμαρης (85′ Καντζούρας), Στεργίου.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ενημέρωση για άμεση ανταπόκριση ασθενοφόρων στους αγωνιστικούς χώρους

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (19/2/2022): Αιδηψός-Σκεπαστή 6-3

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κώστα Γκαλαμέλο

eviasports