EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Αιγέας Πετριών-Ταμυναί 4-2

Ο Αιγέας Πετριών κέρδισε 4-2 την Ταμυναί, στη δέκατη έβδομη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της γ’ κατηγορίας Εύβοιας.

Η ομάδα των Πετριών μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Σ. Βυργιώτη και δύο λεπτά αργότερα ο Κ. Βυργιώτης διπλασίασε το σκορ. Στο 50′ ο Κούρτης έκανε το 3-0 και στο 57′ ο Δημολιάνης μείωσε 3-1. Με το δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Κούρτης έκανε το 4-1 στο 63′ και στο σκορ έκλεισε ο Πάλλης στο 75′, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Αλιβερίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ντόβολης Ι.-Πασχαλίδης.

ΓΚΟΛ: 6′ Σ. Βυργιώτης, 8′ Κ. Βυργιώτης ΙΙ, 50′ & 63′ Κούρτης-57′ Δημολιάνης, 75′ Πάλλης.

ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ (Δημήτρης Ριζογιάννης): Γεωργίου, Ε. Γκόρος, Ζήσης, Αθανασίου (27′ Νίκας λ.τ.), Ι. Γκόρος (63′ Μιχάλης), Σ. Βυργιώτης, Κούρτης, Λαθουράς (72′ Παναγιώτου), Κ. Βυργιώτης Ι, Μπότης (72′ Καβαλάρης), Κ. Βυργιώτης ΙΙ (63′ Ρέτσας).

ΤΑΜΥΝΑΙ (Γιώργος Μπόκαρης): Καραβάς,, Βόντας (23′ Μεγαρίτης), Τσώτος, Κιούσης, Παπουτσής, Δημολιάνης, Πάλλης, Μπαϊρακτάρης, Πηλιχός, Μπάνος, Στεφάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (19/2/2012): Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Ιστιαία 1-0

eviasports

Μαντούδι: Φιλικό τουρνουά για τον Γιάννη Κανάκη

Κώστας Λαγός

Ωρολόι: Όμορφη εκδήλωση στην κοπή πίτας (pics)

Κώστας Λαγός