Δηλώσεις του προπονητή της Αναγέννησης Άρτας Βαγγέλη Τζιάρρα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Αρτάκη, για την εικοστή δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
‘Όταν υπάρχει ένα σκορ 4-0 σίγουρα το να… δεν μπορούμε να πούμε ότι ο αντίπαλος δεν ήτανε καλύτερος από εμάς. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό.
Από κει και πέρα τα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε… δεν μιλάω γενικά για διαιτησία, σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία φορά βασικά που ασχολήθηκα με τον διαιτητή. Νομίζω ότι με την τιμή ότι αν δεν είδε λάθος όλο το γήπεδο, γιατί νομίζω όλο το γήπεδο και κάποιοι φίλαθλοι της της ομάδας εδώ που ήταν πίσω από τον πάγκο μας, που ήταν ακριβώς στην ευθεία στο πρώτο γκολ. Αν δεν είδε λάθος όλο το γήπεδο συγχαρητήρια στο στον βοηθό που έπαιζε εκεί δεξιά. Αν είναι λάθος αυτός δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι, δηλαδή όταν δέχεσαι πρώτο γκολ έτσι και το δεύτερο γκολ από προσωπικό λάθος, κτλ, που συμβαίνει, είναι δύσκολο να το γυρίσεις με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είπατε.
Εμείς ξεκινήσαμε έχοντας στο μυαλό μας να μην κλειστούμε πίσω. Δεν είμαστε ομάδα που θα κλειστεί πίσω, δεν είμαστε ομάδα που έχει τόσο μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες που είναι πιο ψηλά. Απλά είχαμε την ατυχία του τραυματισμού πολύ νωρίς και την αλλαγή που κάναμε, που αλλάξαμε και το σχηματισμό. Οπότε εντάξει, νομίζω ότι από κει και πέρα στο παιχνίδι άνοιξε πάρα πολύ. Στις μεταβάσεις ήταν πολύ καλή η ομάδα της Αρτάκης. Όσο και να προσπαθήσαμε, από κει και πέρα νομίζω ότι το παιχνίδι στο 3-0, που ήταν στο ημίχρονο δεν ήταν εύκολο να γυρίσει.
Συγχαρητήρια στην ομάδα και εμείς συνεχίζουμε, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί ήταν μια κακή παρένθεση για ‘μας σήμερα. Από την πρώτη ημέρα που πήγα στην ομάδα μέχρι σήμερα η ομάδα έχει δύο ήττες με τη σημερινή, πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Εμείς θα συνεχίσουμε, απλά θέλαμε σήμερα να αλλάξουμε λίγο τον στόχο, να πάμε και λίγο πιο ψηλά. Γιατί και οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα και όλοι δεν αξίζουν να είναι χαμηλά. Αξίζουν να παίζουνε ντέρμπι με αυτές τις ομάδες. Ντέρμπι για τις ψηλές θέσεις’.