Η ομάδα Μαντούδι/Ακράτητος Κεχριών αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα Ιστιαία/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών, για την έβδομη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Μαζαρακίδη Βασιλική’ της ΕΠΣΕ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδημητρίου και στο 52′ ο Κισκούκης διπλασίασε το προβάδισμα τους. Έπειτα οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση. Μείωσαν γρήγορα, στο 54′, 2-1 με τον Βαλτά, ο οποίος στο 67′ πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαγκάκης.
ΓΚΟΛ: 40′ Παπαδημητρίου, 52′ Κισκούκης-54′ & 67′ Βαλτάς.
ΜΑΝΤΟΥΔΙ/ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ (Δημήτρης Μυλωνάς-Θανάσης Τσικτσίρης): Τσοκάνης, Γροντής, Καντζούρας, Βούγκας, Λιάσκος (46′ Αθανασιάδης), Αγιασοφίτης, Μπαμπές, Σπαθαριώτης, Κισκούκης (65′ Φράγκος), Παπαδημητρίου, Μούργκος.
ΙΣΤΙΑΙΑ/ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ/ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Στάθης Κατσικογιάννης): Βασιλείου, Σταματονικολός, Ανδρέου, Σίμος, Σωτηρόπουλος, Τσούτσικας (57′ Κωνσταντάγκας), Ιωάννου, Σταμούλης, Βαλτάς, Παπαευθυμίου, Κοντογιάννης.
Δείτε τις φωτογραφίες του Αντώνη Παναγιωτόπουλου απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.