Το ΓΕΛ Κανήθου κέρδισε 5-0 το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου αγοριών.
Ο Αλ. Καλαμαράς άνοιξε το σκορ στο 15 και το λύκειο της Κανήθου και στο έβδομο λεπτό της επανάληψης ο Α. Σπύρου διπλασίασε το προβάδισμα του. Δύο λεπτά μετά ο Άγ. Καλαμαράς έκανε το 3-0, ενώ στο 49′ ο Πετράκης σημείωσε το τέταρτο γκολ του ΓΕΛ Κανήθου κι ο ίδιος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έκλεισε το σκορ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτταρά/Οικονόμου-Βάρκας.
ΓΚΟΛ: 15′ Αλ. Καλαμαράς, 37′ Α. Σπύρου, 39′ Άγ. Καλαμαράς, 49′ & 60′ Πετράκης.
1ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αναστασιάδης, Αλεξανδράκης, Γουρνής, Ηλιάδης, Πλέρος, Μωυσίδης, Φασουλής, Κορδώνης, Χατζόπουλος, Γιαπράκης, Καραμάνος. (Γιαπιτζής, Κόκας, Ζωγράφος, Μαλλές, Δαϊναβάς, Αθηναίος).
ΓΕΛ ΚΑΝΗΘΟΥ: Κατσανάς, Άγ. Καλαμαράς, Σκόνδρας, Π.-Κ. Σπύρου, Βάσσος, Μωραΐτης, Α. Σπύρου, Βαβουλιώτης, Ζένελι, Αλ. Καλαμαράς, Πετράκης. (Κούκουζας, Καλατζής, Καρλής, Σαββίδης, Αποστολίδης, Χρήστου).
Δείτε τις φωτογραφίες του Άγγελου Αγαπητού απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.