EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-Μαρμάρι 4-0

Η Δροσιά κέρδισε 4-0 το Μαρμάρι, στη δέκατη έβδομη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΠΚΟ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 7′ είχε την πρώτη του καλή στιγμή με σουτ από τη μικρή περιοχή του Οικονόμου, που απέκρουσε ο Ηρακλής, ενώ στο 12′ ο Πετράκης πάτησε περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά το σουτ του Σπανού κόντραρε σε σώματα αμυνομένων και έφυγε κόρνερ. Στο 32′ ο ΑΟΜ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του επιθετικά, με μακρινό σουτ του Νομικού, που όμως δεν βρήκε στόχο. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή ευκαιρία στο 43′, με σουτ του Σπανού, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Και στην επανάληψη η Δροσιά έψαξε απ’ την αρχή το γκολ, έχοντας στο 47′ σουτ με τον Πετράκη που απέκρουσε ο Ηρακλής, ενώ λίγο αργότερα κεφαλιά του Βελαέτη πέρασε έξω. Τελικά στο 60′ ο Σπανός με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά μετά ο Αγγελάτος πάτησε περιοχή και σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 70′ έγινε το 2-0 με κοντινό σουτ του Τσαμούρα, έπειτα από σέντρα του Σπανού. Ο Τσαμούρας έβαλε και το τρίτο γκολ της ομάδας του, σκοράροντας αυτή τη φορά με το κεφάλι και αξιοποιώντας σέντρα του Λάμπρου, στο 76′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80′ ο Αγγελάτος, με σουτ έξω από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να έχουν και οριζόντιο δοκάρι στο 86′, με σουτ του Τσαμούρα (στη συνέχεια σκόραρε ο Αγγελάτος, αλλά υποδείχθηκε ότι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Παλούμπης-Τσόγιας.

ΓΚΟΛ: 60′ Σπανός, 70′ & 76′ Τσαμούρας, 80′ Αγγελάτος.

ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης (87′ Μπαζώτης), Λάμπρου (75′ Μανής), Αγγελάτος (87′ Δ. Καρατζάς), Σπανός, Πετράκης (84′ Δεληγιάννης), Τσαμούρας (84′ Σουλιωτάκης).

ΜΑΡΜΑΡΙ (Ηλίας Οικονομίδης): Ηρακλής, Νομικός, Τούρλας, Αγουρίδας, Ρίζος, Κέκης, Μπεζδικιάν, Σκούρτας (80′ Μιχαήλ), Τσιλίκης, Σούλας, Μπάνος (87′ Δ. Καρατζάς).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δ. Ακριτίδης-Δ. Μαγκαφίνης: Αντάμωμα μετά από 18 χρόνια!

Χρήστος Σεφερλής

Δ. Βεζιρτζόγλου: Πρωτιά σε ‘3 on 3’ στην Αυλίδα!

Κώστας Λαγός

Η ταινία των οπαδών

eviasports