Ο Όλυμπος Γυμνού κέρδισε 2-1 τη Μεσσοποταμία, για τη δέκατη τρίτη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35′ με σουτ στην επαναφορά του Σμπιλήρη κι έπειτα από εκέλεση φάουλ από τον Ντούρμα και απόκρουση του Κοροβέση. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης η ομάδα του Γυμνού διπλασίασε τα τέρματα της με πλασέ του Κοκκάλα, έπειτα από σέντρα του Ν. Σακκή, Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 56′ με αυτογκόλ του Ντούρμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννου Α./Αλεξίου-Λιαγκάκης.
ΓΚΟΛ: 56′ Ντούρμας (αυτογκόλ)-33′ Σμπιλήρης, 49′ Κοκκάλας.
ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ (Μανώλης Βέττας): Κοροβέσης, Τουζούν (53′ Σφύρλας), Σπανός, Τσιτσόπουλος, Κρ. Φεϊζόλι, Ηλίας (53′ Νεσίμι), Στούμπος (85′ Α. Μπασινάς), Σαμπάνης (89′ Βαρτζής), Μπαλτάς, Βαρτζής, Παύλου (53′ Μάλλιαρης).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Κώστας Χατζέλης): Θ. Σακκής, Βλάχος (46′ Μπαρώτας), Ρόγκας, Σμπιλήρης, Μωραΐτης, Τσούμαρης, Κοκκάλας (90’+5′ Μηλιάνης), Τουλούμης (90’+1′ Καρλατήρας), Ν. Σακκής, Κουσερής (46′ Στρατής), Ντούρμας.