EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κριεζά-Ταμυναί 5-1

Τα Κριεζά κέρδισαν 5-1 την Ταμυναί, στη δέκατη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

Ο ΑΟΚ, που έκανε ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση του στα πλέι οφ ανόδου (παραμένει στη δεύτερη θέση με αρκετά σημαντική απόσταση από την τρίτη θέση), άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Τσαλιαγκό και δύο λεπτά μετά ο Λαθουράς διπλασίασε τα τέρματα του. Στο 38′ ο Σ.Μ. Αθανασίου σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας ενώ το τέταρτο το έβαλε στο 45′ ο Λαθουράς. Ο Σ. Τσαρούμης έκανε το 5-0 στο 77′ και στο 89′ ο Πηλιχός μείωσε 5-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Κωνστάντιος-Κελεπούρης.

ΓΚΟΛ: 6′ Τσαλιαγκός, 8′ & 45′ Λαθουράς, 38′ Σ.Μ. Αθανασίου, 77′ Σ. Τσαρούμης-89′ Πηλιχός.

ΚΡΙΕΖΑ (Βασίλης Καρατζάς): Καπενής (60′ Παπαδημητρίου), Σταύρου, Σ.Α. Αθανασίου, Τσάλας, Μπάνος, Α. Αθανασίου, Λαθουράς, Περιβολάρης, Σ. Τσαρούμης, Τσαλιαγκός (75′ Γ. Τσαρούμης), Σ.Μ. Αθανασίου.

ΤΑΜΥΝΑΙ (Γιώργος Μπόκαρης): Καραβάς, Παπουτσής, Ζ. Χαραλάμπους, Ι. Δημολιάνης, Κοτέλης (46′ Τσιμπούκης), Κοτολλάκου, Κοτρόζος, Μεγαρίτης, Ν. Δημολιάνης, Πάλλης, Πηλιχός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Μακρυκάπα-Παντριαδικός 2-0

Κώστας Λαγός

ΑΟΝ Αρτάκης: Ευχετήρια ανακοίνωση για Γ. Ρέτσα

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Β’ Φάση): Αιδηψός-Δόξα Προκοπίου 3-2 (video)

Κώστας Λαγός