Δηλώσεις του προπονητή της Κηρίνθου Γιώργου Τσαραμίρση, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Κύζικο Αρτάκης, για τη δέκατη αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.
‘Ξέραμε τι ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέραμε ότι ήρθαμε να παίξουμε με τον πρωτοπόρο, μια ομάδα που είναι γρήγορη, έχει τρεξίματα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, οργανωμένο. Αλλά δυστυχώς για άλλη μια Κυριακή οι τραυματισμοί και οι απουσίες δεν μας άφησαν να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να παίξουμε.
Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, προσπαθούμε να κρατήσουμε την άμυνά μας ανέπαφη, αλλά δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατό, οπότε το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό, αλλά θα ήθελα να πω δυο κουβέντες για τη διαιτησία, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω γιατί, αλλά έχει στραφεί εναντίον της ομάδας μου χωρίς λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που γίνονται αυτά.
Με όλες τις ομάδες έχουμε φιλικές σχέσεις, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, όπως λέτε ο αθλητισμός ενώνει και πάντα σε όποιο γήπεδο και να πάμε, πάμε απλά να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δούμε φίλους και να γνωρίσουμε φίλους και νομίζω αυτή είναι ουσία του ποδοσφαίρου. Ειδικά με τον κύριο Ακριτίδη, έχουμε πολύ καλές σχέσεις, φιλικές και συγχαρητήρια για τη νίκη του και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Μπράβο, συγχαρητήρια στα παιδιά’.