EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλ. Βάκα: ‘Μεγάλο στοίχημα στην επόμενη θητεία είναι να φτιάξουμε ένα καινούργιο γήπεδο στη Χαλκίδα’

Ο χαιρετισμός της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ευβοίας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

‘Να ευχηθώ καταρχάς στον κύριο Μαστραντωνά τα καλύτερα και να ευχηθώ επίσης και από τις ακαδημίες, όχι μόνο του ΑΟ Χαλκίς αλλά και όλων των ομάδων της Εύβοιας, να βγαίνουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι πάνω απ’ όλα θ’ αγαπάνε πάρα πολύ τις ομάδες τους και να είναι και πολυτάλαντοι, όπως ο κ. Μαστραντωνάς, που μπορούν να παίζουν και σε πολλές θέσεις κι όχι μόνο σε μία. Γεροί και δυνατοί. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα.

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο τον Σεπτέμβρη, που τον Σεπτέμβρη ξεκινάμε πολλά πράγματα, ξεκινάνε τα σχολεία, ξεκινάνε πολλές υποχρεώσεις, η εκδήλωση της ΕΠΣΕ, στην οποία έχω την τιμή να παρακολουθώ τα τελευταία δεκατρία χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχω λείψει ποτέ, είναι μία εκδήλωση σταθμός σε σχέση με το τι πρέπει να κάνουμε εμείς, από τις θέσεις που είμαστε, για σας. Και κάθε χρόνο λοιπόν κάνουμε ένα μικρό απολογισμό, κυρίως εμείς, μόνοι μας, τι έχουμε κάνει τη χρονιά που πέρασε. Επίσης οφείλουμε να κάνουμε και σ’ εσάς κάποιες προγραμματικές δηλώσεις και να δεσμευτούμε γι’ αυτά που πρόκειται να κάνουμε στη συνέχεια.

Έτσι λοιπόν, κλείνοντας μια δημοτική θητεία και χωρίς να απαριθμήσω όλες τις επεμβάσεις που έχουμε κάνει στα γήπεδα, γιατί τις ξέρετε πάρα πολύ καλά, οι ομάδες που χρησιμοποιείται τα γήπεδα της Χαλκίδας, θα πω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε κατασκευάζουμε -όπως ξέρετε- τ’ αποδυτήρια στη Νέα Λάμψακο, τοποθετείται την επόμενη εβδομάδα ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Δροσιάς και παράλληλα αναβαθμίζεται και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου και βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο στα Φύλλα. Είμαι λοιπόν χαρούμενοι μπορώ να πω, γιατί κάνοντας μία αποτίμηση βλέπουμε ότι έχουμε αφήσει γήπεδα καινούργια, όπως το γήπεδο του Βασιλικού, άσχετα αν η αφορμή ήταν κακή. Όπως καμαρώνουμε το γήπεδο της Κανήθου, που πραγματικά έχει ανάγκη για να γίνει κι αυτό με τη σειρά του καινούργιο στον τάπητα του. Αλλά βέβαια δεν μας αρκεί, να πω και την αλήθεια, γιατί πρέπει συνεχώς να φτιάχνουμε τα γήπεδα μας, αυτή είναι η υποχρέωση μας απέναντι σας και κάθε χρόνο να παραδίδουμε και κάτι καινούργιο στις ομάδες. Όχι μόνο για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και την ασφάλεια όλων και κυρίως των παιχτών, αλλά πιο πολύ για να προσελκύσουμε και νέο αίμα στα γήπεδα, νέα παιδιά, τα οποία με χαρά θα συμμετέχουν και θα αθλούνται στους αγωνιστικούς χώρους.

Κάνοντας λοιπόν έτσι μία δέσμευση από την πλευρά μου, θέλω να πω ότι -σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- το στοίχημα της επόμενης θητείας -Δημοτικής και Περιφερειακής, εφόσον είμαστε εμείς αυτοί που θα εκλεγούμε- είναι να φτιάξουμε ένα καινούργιο γήπεδο στη Χαλκίδα, το ‘Στάδιο’. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά βαρύγδουπα, γιατί αυτό το ακούτε συνήθως συχνά. Θα πω όμως ότι έχουμε προχωρήσει πάρα πολύ και είμαι σχεδόν βέβαιη ότι τα επόμενα χρόνια θα υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο, γιατί δεν είναι ένα όνειρο, είναι πλέον σχέδιο, που έχει ο Δήμος Χαλκιδέων μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Παράλληλα στον Δήμο θέλουμε να βάλουμε καινούργιο τάπητα στο γήπεδο του Βατώντα και προσωπικά εγώ επειδή έχει περάσει κι ο μικρός μου και έχει παίξει και έχω παρακολουθήσει αγώνα και επίσης πιστεύω ότι πρέπει ν’ αλλαχτεί, πρέπει να φτιάξουμε και το χόρτο στο γήπεδο στο Μπούρτζι. Αυτά είναι δηλαδή δύο γήπεδα τα οποία πρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα για την επόμενη περίοδο, αλλά σίγουρα το μεγάλο στοίχημα είναι ένα καινούργιο στάδιο, σαν αυτό που αξίζει στην ιστορία της Χαλκίδας, στην πόλη της Χαλκίδας, ένα στάδιο σύγχρονο, ένα στάδιο που θα το ζηλεύουν. Αυτή είναι η δέσμευση μας λοιπόν.

Κατά τ’ άλλα, πρόεδρε κι αγαπητά μέλη της ΕΠΣΕ, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας, με πολλή αγάπη. Θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτό που κάνετε, σε πολύ δύσκολες περιόδους. Είμαι βέβαιη ότι όλοι καταθέτετε εδώ τις ψυχές σας. Σας εύχομαι να έχετε υγεία, καλή αγωνιστική περίοδο, χωρίς προβλήματα -είτε πρακτικά είτε νομοθετικά- και εύχομαι του χρόνου να ξανανταμώσουμε και να έχουμε να παρουσιάσουμε ακόμα περισσότερα. Σας ευχαριστώ’.

ΕΠΣΕ: Κλήρωση πρωταθλημάτων 2023-24 (photos)

ΕΠΣΕ: Οι κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων 2023-24

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελλήσποντος: Νέα αναβολή γενικής συνέλευσης (photos)

Κώστας Λαγός

Μ. Μαύρος: ‘Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται’

Κώστας Λαγός

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Αλλαγή σε αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός