Στο πρόσωπο του Πέτρου Ζουρούδη η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων βρήκε τον αντικαταστάτη του Χρήστου Πιπίνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων το θέμα του προπονητή κλείνει θετικά, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιλέγουν έναν φιλόδοξο κόουτς για την άκρη του πάγκου.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Δημήτρης Τσιαμπουρής, έχοντας συνυπάρξει μαζί του από την κοινή τους θητεία στον Άγιο Ιερόθεο πρότεινε τη συγκεκριμένη λύση και οι άνθρωποι της ομάδας άναψαν το πράσινο φως αφού έκριναν ότι ο κ. Ζουρούδης ταιριάζει απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία των Αγίων.
Πέρυσι ο κ. Ζουρούδης ήταν στον Αμαρυνθιακό και στην Χαλκίδα, ενώ μεταξύ άλλων τη σεζόν 2021-2022 είχε πετύχει ένα… μικρό θαύμα αφού οδήγησε τον Άγιο Ιερόθεο στην παραμονή στην Γ’ Εθνική, κάνοντας μια πραγματική υπερπροσπάθεια.
Πηγή: soccerlive.gr
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς