EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Τόλιας: ‘Θέλουμε 50 χιλιάδες το πρώτο 20ήμερο’

Τα κυριότερα των όσων ανέφερε ο Γιώργος Τόλιας στη γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς της Τετάρτης 19/7.

‘Εδώ έχουμε κάνει μία προσπάθεια, έχουνε μαζευτεί κάποια χρήματα. Δίπλα μου έχω τον κ. Καρατζάνη Δημήτρη, ο οποίος έχει μια ανώνυμη εταιρεία στο Βασιλικό Χαλκίδος, ο οποίος κ. Χαρατζάρης μπορεί να καταθέσει άμεσα 10 χιλιάδες ευρώ στο ταμείο της ομάδος. Έχω μια επιστολή της εταιρείας ALSYK ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ και να τη διαβάσει το προεδρείο σας παρακαλώ:

‘Προς τη Γενική Συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς

Ο Υπογράφων Σταμάτης Συκοβάρης  ως εκπρόσωπος της εταιρείας ALSYK HELLAS ΑΕ, βεβαιώνω ότι η εταιρεία προτίθεται να καταβάλει το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ για την τρέχουσα αθλητική χρονιά που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2023, καθώς επίσης να συμμετάσχω σε άλλες υποχρεώσεις, όπως το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς’.

Άλλες 5 χιλιάδες είναι από τον κ. Τσάκαλο Παναγιώτη κι άλλες 5 χιλιάδες είναι από μένα. Δηλαδή συνολικά μαζεύουμε 25 χιλιάδες. Υπάρχουν 5 άτομα ήδη, που μπορούνε να μπούνε στο συμβούλιο και να μαζέψουμε κι άλλους και να βρεθούμε κι άλλοι 2-3 από ‘δω, οι οποίοι πρέπει να μπούνε αλλά να βοηθήσουν.

Με τις 25 χιλιάδες λοιπόν που μπορούμε να έχουμε αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Δηλαδή, τις πρώτες μέρες -μ’ ένα πρόγραμμα που ‘χουμε κάνει- θα χρειαστούμε 15 παίχτες και 20, τις πρώτες 10-15 μέρες θα χρειαστούμε τουλάχιστον 40 με 50 χιλιάδες. Ποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει και να ‘ρθει στο συμβούλιο μέσα, ώστε να μαζευτούνε αυτές οι 50 χιλιάδες, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά και φυσιολογικά, γιατί αν το πρώτο 10ήμερο-20ήμερο μείνουμε από χρήματα θα έχουμε μία από τα ίδια που ‘χαμε πέρσι και πρόπερσι. Δηλαδή τίποτα. Θα ξεμείνουμε από καύσιμα στην πορεία και στους δυο μήνες, στους τρεις, δεν θα ‘χουμε τίποτα και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε πάλι.

Για να μπορέσουμε να μαζέψουμε 15-20 παίχτες, προπονητές, προκαταβολές, κλπ, θέλουμε 50 χιλιάδες το πρώτο 20ήμερο, άντε τον πρώτο μήνα. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε 25, ζητάμε άλλες 25. Είναι λογικό, γιατί δεν μπορούμε να πάμε πουθενά χωρίς αυτά τα χρήματα. Αυτό μπόρεσα να κάνω, βέβαια οι εργασίες συνεχίζονται για να βρεθούνε κι άλλα άτομα να μπορέσουμε να μαζέψουμε ένα υποφερτό ποσό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο αυτά και 5 άτομα που μπορούμε να πάρουμε την ομάδα’

ΑΟ Χαλκίς: Χωρίς εκλογές και η σημερινή ΓΣ-ενδιαφέρον από Ν. Ρόγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (8/3/2014): Άρης Αγίας Άννας-Ολυμπιακός Λίμνης 4-2

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανηλιακός-ΑΕ Χαλκίδας 0-1

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Πανόραμα (22/9)

eviasports