EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ. Γαλάνης: ‘Μπροστάρης του ποδοσφαίρου της Εύβοιας ο ΑΟΝΑ’

Τα κυριότερα των όσων ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Γαλάνης, στη γενική συνέλευση του ΑΟΝ Αρτάκης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/7.

‘Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή να έχουμε τέτοιες να έχουμε τέτοιους συνεργάτες και τέτοια διοικητικά συμβούλια και τέτοιες ομάδες στην Εύβοια. Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Βαγιάννης κάνει τη διαφορά στην περιοχή της Αρτάκης, στον ΑΟΝΑ. Τα εφτά χρόνια δουλειάς, μαζί με τους συνεργάτες του μαζί με τους πολίτες μαζί με τα μέλη μαζί με όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο, κατάφερε να κάνει αυτή τη στιγμή μπροστάρη και εκφραστή του ποδοσφαίρου της Εύβοιας σ’ όλη την Ελλάδα.

Εδώ θέλω να πω και δυο κουβέντες για τον Γιώργο Πίσχινα και τον Γιάννη Ρέτσα. που έχουν αναζωογονήσει και αναστήσει το ευβοϊκό ποδόσφαιρο με την οργάνωση την οποία έχουν καταφέρει να κάνουν σ’ όλους αυτούς τους φακέλους των ομάδων, ώστε να έχει το ευβοίκό ποδόσφαιρο 93 ομάδες.

Από τη δικιά μας την πλευρά, εγώ θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που έχω έναν συνεργάτη και συνάδελφο, τον Γιώργο Κελαϊδίτη, που έχω αρχηγό τον Φάνη Σπανό.

Και θα τοποθετηθώ επειδή είμαστε προεκλογικά επί της ουσίας. Τα δύο πρώτα χρόνια εγώ ήμουν και αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού. Κάναμε μία ανάλυση, ποιες περιοχές της Εύβοιας δουλεύουνε το ποδόσφαιρο, ποιες έχουν διάθεση, ποιες έχουν την τάση να αναπτυχθούν και να συνεχίσουν.

Εδώ μας αγκάλιασε ο Δήμος Χαλκιδέων και με τον Μπάμπη Κώσταρο, που είναι και αντιδήμαρχος, είναι και φίλος είναι και συνεργάτης είναι και εργάτης της Αρτάκης, σε εισαγωγικά και ο δήμαρχος της Αρτάκης, έτσι να το πω χαριτολογώντας. Δουλέψαμε πάρα πολύ μαζί ειδικά για την περιοχή της Αρτάκης. Είχαμε λοιπόν τη δυναμική και καταφέραμε να βοηθήσουμε την ομάδα της Αρτάκης να βελτιώσει το γήπεδο, να βελτιώσει το ταρτάν, να βελτιώσει τον γύρω χώρο. Αύριο, το 18ο θέμα μας, περνάμε τη νέα εξέδρα του γηπέδου, επομένως θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τους φιλάθλους που θα παρακολουθούν. Πιστεύω να το τελειώσουμε γρήγορα, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, οπότε πρόεδρε είναι μία ενίσχυση κι αυτή. Ένα χαρούμενο γεγονός αυτό.

Δεύτερον, στο 20ο μας θέμα, μετά από μελέτες και οργάνωση που έχουμε κάνει -γιατί αυτά δεν είναι σημερινά, δεν είναι προεκλογικά- φτιάχνουμε με το τελευταίο πιο σύγχρονο τερέν το ‘Ενωσιακό’, το οποίο θεωρώ θα ‘ναι πάρα πολύ χρήσιμο, όχι μόνο για την ΕΠΣ αλλά και για τις ομάδες που μπορούν να βοηθηθούν, άρα και για τον ΑΟΝΑ. Είναι κι αυτό ένα πάρα πολύ καλό αθλητικό γεγονός.

Στις υποδομές, όσον αφορά με τον Μπάμπη Κώσταρο έχουμε δουλέψει, ολοκλήρωσε ο Δήμος τη μελέτη και θα φτιάξουμε και θα ολοκληρωθούν τα ‘8Χ8’ στη Φανερωμένη. Κι αυτό έχει εγκριθεί πριν δύο χρόνια, περπατάν και τελείωσαν και οι μελέτες, είναι περίπου άλλα 150 χιλιάρικα και σε κάποιες γειτονιές, όπως είναι τα τένις -πάλι στη Φανερωμένη- κάποια γηπεδάκια με τη συνεργασία του Δήμου θα πάρουνε πάλι μια νέα μορφή. Αυτές είναι οι παρεμβάσεις της ομάδας της Περιφέρειας.

Εύχομαι να βγούμε πρώτοι. Εμείς θα ‘μαστε στο πλευρό της ομάδας σαν Περιφέρεια και ο Δήμος κι όλοι και πιστεύω να πετύχουμε έναν στόχο. Δηλαδή εγώ θα ‘λεγα ότι πρόεδρε στόχος είναι η άνοδος. Βάζουμε λοιπόν τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται και ό,τι κάτσει’.

ΑΡΤΑΚΗ: Αισιοδοξία με στόχους πρωταγωνιστικούς στη ΓΣ, μετά την εμφατική επιστροφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Χαλκίς: Διακοπή γενικής συνέλευσης

Κώστας Λαγός

ΟΠΕ Χαλκίδας: Νίκη για άνδρες με Αθηνά Μαγκουφάνας

Κώστας Λαγός

Αμαρυνθιακός: Ελεύθερος ο Γκ. Τόρα

Κώστας Λαγός