EVIASPORTS ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΒΟΣ ΤΕΝΙΣ

Ατρόμητος Αλιβερίου: Εκλογοαπολογιστική ΓΣ στις 18/6

Την Κυριακή 18/6 θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Ατρόμητου Αλιβερίου:

‘Με την Υπ. Αριθ. 3/3/24-5-2023 απόφαση του Δ.Σ. και έχοντας υπόψη το καταστατικό, καλούμε τα μέλη του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Ατρόμητος Αλιβερίου σε εκλογική & απολογιστική γενική συνέλευση που θα γίνει στο Αλιβέρι στις 18/6/23, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου.

Με θέματα ημερήσιας διάταξης

Α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ.

Β) Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός 2021-22.

Γ) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δ) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Ε) Διεξαγωγή Εκλογών.

Τα τακτικά μέλη με δικαίωμα ψήφου που επιθυμούν να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους παρακαλούνται όπως το πράξουν ως τη Δευτέρα 12/6/23, με έγγραφη δήλωση στον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ.

Για τη συμμετοχή στην Γ.Σ. και την εκλογική διαδικασία τα τακτικά μέλη με δικαίωμα ψήφου καθώς και τα τακτικά μέλη με δικαίωμα λόγου οφείλουν να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις το προσεχές διάστημα, είτε κατά την είσοδο στο χώρο της συνέλευσης αυθημερόν’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Χαλκίς: Δύο προτάσεις στη γενική συνέλευση

Κώστας Λαγός

Δ. Μανδράκας: ‘Επιβάλλεται να πρωταγωνιστούμε κάθε χρόνο’

Χρήστος Σεφερλής

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Δεν Μπορούσιαν Ντόρμουντ-Μπαταριακός 3-9

Κώστας Λαγός