EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ14 ΕΠΣΕ (Γ’ ΦΑΣΗ): Ερμήλιος-Νεάπολη 4-1

Ο Ερμήλιος νίκησε τη Νεάπολη 4-1, για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ14 ‘Ποθητάκης Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Ερμήλιου μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχοντας στο 12′ μακρινό σουτ του Χότζα που πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ, ενώ το σουτ του Μαντή από πλάγια θέση -δύο λεπτά μετά- το μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Δεμερτζής. Τελικά στο 18′ ο Μίσχος άνοιξε το σκορ για τον Ερμήλιο με μακρινό φαλτσαριστό σουτ, που κατέληξε στο αριστερό ‘γάμα’ της εστίας του Δεμερτζή, ενώ στο 23′ έγινε το 2-0, με μακρινό σουτ αυτή τη φορά του Χότζα. Τρία λεπτά μετά έγινε το 3-0, με κεφαλιά του Κούρου, έπειτα από σέντρα-σουτ του Λιοπύρη. Νέα ευκαιρία για τον Ερμήλιο ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, με πλασέ στην κίνηση -μετά από σέντρα του Χότζα- του Σπυρόπουλου, που πέρασε ψηλά άουτ. Η Νεάπολη προσπάθησε να μειώσει στο 52′ με τον Χατζημαργαρίτη να κάνει ατομική προσπάθεια και να μεταβιβάζει την μπάλα στον Πατουλιά, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μικρής περιόχης, χωρίς να καταφέρει να ευστοχήσει. Στο 56′ ο Μαντής -τροφοδοτήθηκε με μακρινή μπαλιά από τον Μίσχο- κοντρόλαρε και σούταρε, με τον Δεμερτζή να αποκρούει και τελικά στο 59′ ο Ερμήλιος ουσιαστικά ‘κλείδωσε’ τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά, με τον Μίσχο να ευστοχεί από την ‘άσπρη βούλα’, κάνοντας το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε δύο λεπτά πριν το φινάλε, με τον Πατουλιά να κάνει ατομική προσπάθεια και να ολοκληρώνει επιτυχημένα φάση τετ-α-τετ με τον Χ. Σαββίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Κακαβάς-Τσιτουρίδης

ΓΚΟΛ: 18′ & 59′ Μίσχος, 23′ Χότζα, 26′ Κούρος-68′ Πατουλιάς.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γκορτζής, Λιοπύρης, Κωνσταντούρας, Βεζιρτζόγλου, Πετρογιάννης, Μίσχος, Σπυρόπουλος, Χότζα, Κούρος, Μαντής, Τσικόπουλος. (Ρ. Μπρατσιώτης. Συνοδάκης, Μαστρονικολάου, Χ. Σαββίδης, Μπιμπίκας, Κούρτι).

ΝΕΑΠΟΛΗ (Δημήτρης Σαχίνης): Δεμερτζής, Βασιλείου, Βαρελάς, Πατουλιάς, Βάκο, Μίχος, Ρούσσος, Παρσόπουλος, Χατζημαργαρίτης, Μαστραγγελής, Χαλίλι. (Μπόκαρης, Κόλλιας, Συνοδινός, Μπαφέρος, Φάκλαρης, Μαγκλάρας, Χουλιαράς, Αδάμος, Κρυονερίτης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Κουβάδες-Siroc 2-11

Κώστας Λαγός

ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΦΑΣΗ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Απόλλων Χαλκίδας-ΑΣ Καρυστίας 66-70

Παναγιώτης Νικολάου

Σαν Σήμερα (3/4/2011): Κριεζά-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2-2

Κώστας Λαγός