EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δ. Τσατάλμπασης: ‘Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ όλα τα παιδιά. Nα βάλουμε κι ένα λιθαράκι ακόμα’

Δηλώσεις του προέδρου του Ελλήσποντου Δήμου Τσατάλμπαση, απ’ την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29/5 γενική συνέλευση (δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας) της ομάδας του.

‘Δεν είναι μόνο κάτι που γίνεται μόνο στη Νέα Λάμψακο. Δεν έχουμε απαρτία λόγω του αριθμού των μελών που είναι μεγάλος. Συνήθως έχουμε επαναληπτικές γενικές συνελεύσεις και μετά προκήρυξη εκλογών. Πάντα δηλαδή έχουμε μία απ’ τα ίδια. Έτσι εμείς έχουμε έρθει εδώ για να κάνουμε ένα διοικητικό απολογισμό και οικονομικό, να ενημερώσουμε, όπως κάθε χρόνο νομότυπα να ενημερώσουμε τα μέλη μας το τι έχει γίνει όλη αυτή τη χρονιά, τι είναι αυτό που έχουμε παρουσιάσει, το έργο μας που κάνουμε κάτι για τη νεολαία κάθε φορά, για την ανάδειξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον, με καινούργιες φρέσκες ιδέες, φρέσκες προτάσεις και ίσως κάποια φρέσκα πρόσωπα, που χρειαζόμαστε ολονών τη στήριξη, για να πετύχουμε κι εμείς το έργο μας. Η διαδικασία των εκλογών σίγουρα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Το στίγμα που δώσαμε φέτος στην ομάδα μας ήτανε πως βάλαμε καινούργια παιδιά να παίξουνε στην κατηγορία, τους δώσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουνε στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας, που ‘ναι πολύ σημαντικό. Μικρά παιδιά ηλικίας 15 ως 18 ετών στηρίξαν την ομάδα, ο προπονητής στήριξε το το πλάνο που ‘χαμε θέσει. Η ομάδα σώθηκε, δεν περίμενε την τελευταία στιγμή. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ όλα τα παιδιά. Θέλουμε να τα κρατήσουμε και θέλουμε και να ενισχυθούμε περαιτέρω. Να στηρίξουμε τα μικρά παιδιά, να τα αναδείξουμε και απλώς να βάλουμε κι ένα λιθαράκι ακόμα, με τη στήριξη μεγάλων ηλικιακά και έμπειρων και καλών ποδοσφαιριστών, για να μπορέσουνε να υποστηρίξουνε τους νέους λίγο περισσότερο.

Εμείς δεν κρίνουμε το παρελθόν, κρίνουμε το παρόν και κρινόμαστε για το μέλλον. Ο ρεαλισμός τώρα και οι στόχοι που αναδεικνύουμε δεν είναι του πρωταθλητισμού, είναι της ανάδειξης νέων ταλέντων, τα οποία θα ξεκινήσουνε από τον Ελλήσποντο και θα πάνε κάπου παραπάνω και μια ακόμα καλύτερη πορεία, με τις βάσεις που ‘χουμε θέσει με τη χρονιά που πέρασε, για την επόμενη χρονιά.

Η φιλοσοφία μας δεν είναι ν’ αλλάζουμε τους προπονητές. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία των εκλογών. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ το έργο του, είμαστε φίλοι πρώτα απ’ όλα εγώ με τον Γιώργο Κρόκο. Θα μιλήσουμε… μιλάμε τηλεφωνικά, μιλάμε για τις διακοπές τώρα, δεν μιλάμε ποδοσφαιρικά. Θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρικά λίαν συντόμως!

Εμείς πρώτα απ’ όλα πρέπει δούμε αυτοί που πρέπει να στελεχώσουνε το διοικητικό συμβούλιο, γιατί ήτανε φτωχό. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να δούμε πως θα στελεχωθεί το διοικητικό συμβούλιο από ανθρώπους οι οποίοι θα ‘χουνε περισσότερο χρόνο -πρώτα απ’ όλα- και όρεξη για δουλειά και μετά θα θέσουμε και τους στόχους.

Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω από τη θέση του προέδρου, θέλω όμως και τη στήριξη του υπόλοιπου χωριού. Γι’ αυτό κάνουμε και γενική συνέλευση και το ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο, έχουμε κάνει κάλεσμα και στους παλαίμαχους και σε πολλούς φίλους, τους έχουμε όλους ειδοποιήσει, να στηρίξουνε την προσπάθεια μας. Εγώ δεν είμαι καρεκλοκένταυρος, δεν μ’ ενδιαφέρει η καρέκλα, μ’ ενδιαφέρει το έμβλημα. Εγώ πάντα θα είμαι πιστός στρατιώτης στον Ελλήσποντο’.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29/5 ΓΣ του Ελλήσποντου, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΡΤΑΚΗ: Αισιοδοξία & δυναμική για επανεκκίνηση!

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Μαρμάρι-Στύρα 4-2

Κώστας Λαγός

Β. Καρλατήρας: ‘Γυρίσαμε σελίδα και κοιτάζουμε αισιόδοξα το μέλλον’

eviasports