Η Κάρυστος επικράτησε στα πέναλτι 3-2 (κ.δ.: 2-2) της ομάδας Νεάπολη/Ολυμπιακός Χαλκίδας, για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ16 ‘Καραμουζάς Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.
Ανταγωνιστικό παιχνίδι στο γήπεδο Αγίου Λουκά, με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και αμφίρροπη εξέλιξη που οδήγησε τελικά στη ‘ρώσικη ρουλέτα’! Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 30′ με τέρμα του Α. Κοκοκύρη, με την ομάδα της Χαλκίδας να ισοφαρίζει στο έβδομο λεπτό της επανάληψης με γκολ του Γιαπράκη. Ο Γιαννιώδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα Νεάπολη/Ολυμπιακός Χαλκίδας στο 73′, όμως δύο λεπτά μετά ο Μπούφης ισοφάρισε για την Κάρυστο 2-2, που δεν άλλαξε ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι Καρυστινοί επικράτησαν 3-2 μετά από εννιά κτυπήματα, με τον πορτιέρο τους Μάρκου να έχει καθοριστική συμβολή αποκρούοντας δύο πέναλτι αντιπάλων του.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Ντόβολης Ι.-Περούλιας.
ΓΚΟΛ: 47′ Γιαπράκης, 73′ Γιαννιώδης-30′ Α. Κοκοκύρης, 75′ Μπούφης.
ΝΕΑΠΟΛΗ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Οικονόμου): Καραγεώργος, Βούλγαρης (53′ Γιαννιώδης), Ηλιάδης, Φισκατώρης, Κυράνας, Λαμπαδάκης, Μποχωρίτης, Αλεξανδράκης (53′ Καρακασίλης), Γιαπράκης, Δούλος, Γιαννακης. (Καρακασίλης, Ψάθας, Γιόβαν, Θανάση, Γιαννέλης, Τσιριγώτης, Καραμάνος, Μπάτσουλης).
ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Κώστας Αντωνιάδης-Βαγγέλης Πολυχρονίου): Μάρκου, Κοκοκύρης, Σακελλάριου, Παπαζαχαρίου, Καρατζάς, Ντριλόν, Μπούφης, Τζένης (60′ Αθανασίου), Δαλαμάγκας, Α. Κοκοκύρης, Νίκολι. (Δρίτσας, Ζούμπερης, Αθανασίου, Μοσχόβης, Γκίκας, Ντόνα, Πολίτης).
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!