EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ16 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ερμήλιος-Προποντίδα 1-2

Η Προποντίδα κέρδισε 2-1 τον Ερμήλιο, για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 ‘Καραμουζάς Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τελική προσπάθεια του Ελευθερίου, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα είχαν χαμένο τετ-α-τετ του Καλαμαρά με τον αντίπαλο πορτιέρο. Η ‘Μπάρτσα’ ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη, έχοντας στο 50′ δοκάρι με τον Τσαούση και δύο λεπτά μετά χαμένο τετ-α-τετ του Παυλάρα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Τελικά στο 59′ η Προποντίδα κατάφερε να φτάσει στην επανάληψη και στο 66′ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ, με τον Τσαούση να αξιοποιεί πάσα του Παυλάρα, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα της ομάδας του, που πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο με 9β. και την πρόκριση στα προημιτελικά, αφήνοντας στην τρίτη θέση με 7β. τον Ερμήλιο. Αμφίρροπο το παιχνίδι ως το φινάλε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης, που θα έδινε σε εκείνους την πρόκριση, με το 1-2 να μην αλλάζει ως το φινάλε. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κυριακίδη και του Σμυρνή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοντογιαννίδης/Νικολάου Σ.-Αντωνίου Ν.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 72′ Κυριακίδης-70′ Σμύρνης.

ΓΚΟΛ: 18′ Ελευθερίου-59′ Βλάχος, 66′ Τσαούσης.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Χ. Σαββίδης, Μπογιατζόγλου (80’+ Χότζα), Θ. Ερμήλιος, Γ. Σαββίδης (80’+ Μαντής), Κατσανάς, Ελευθερίου, Μίσχος, Μαρίνης, Τσικόπουλος (23′ Κυριακίδης), Αλ. Καλαμαράς, Τρίκκας.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Κώστας Χατζέλης): Αναγνώστου, Σβαχτσιάν, Βλάχος, Δήμου, Ντούκε, Σμυρνής, Παυλάρας, Τσαούσης (80’+ Παππάς), Παραβάνης (41′ Αν. Συνοδάκης), Σπύρου, Βλαχόπουλος.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (19/4/2015): Άρης Αγίας Άννας-Βουτάς 3-1

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (6/2)

eviasports

ΑΟΝ Αρτάκης: Ελεύθερος ο Μπ. Ζυγκερίδης

Κώστας Λαγός