Δηλώσεις του προπονητή του Αιόλου Καρπενησίου Δημήτρη Τσιγαρίδα, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Αρτάκη, για την πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
‘Γενικότερα εμείς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, την οποία κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει. Είμαστε σ’ ένα νομό με πολύ λίγες ομάδες. Τα παιδιά μας στην ουσία αυτό το πρώτο ματς το χρησιμοποιούν πραγματικά για να μπουν μέσα σ’ ένα πνεύμα αγωνιστικό. Θα βάλω τα κλάματα, γιατί μια ζωή έπαιζα μπάλα τριάντα πέντε με σαράντα αγώνες τη χρονιά.
Χαιρόμαστε που ήρθαμε εδώ και θα παίρνουμε τις εμπειρίες μας και να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά.
Η διοίκηση κάνει υπερπροσπάθεια για να κρατιέται μια ομάδα δώδεκα μήνες στο γήπεδο, με οχτώ αγώνες.
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα της Αρτάκης. Τη θεωρώ μια απ’ τις πιο δυνατές, χωρίς να ‘χω δει τις υπόλοιπες, αλλά με βάση αυτό που βλέπω. Από κει και πέρα σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να βρει νέα δεδομένα, ο προπονητής, κάθε φορά. Εντάξει, νομίζω ότι έχει λύσεις για πάρα πολλά πράγματα που θα συναντήσει σε δυσκολίες. Πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα και θα ‘ναι μια απ’ τις τρεις δυνατότερες δηλαδή’.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς