EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ

Κ12 ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Προποντίδα-Ερμήλιος 0-6

Ο Ερμήλιος επικράτησε της Προποντίδας με 6-0, για τη δέκατη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 ‘Γεραμάνης Νικόλαος’ της ΕΠΣΕ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο τρίτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Παπαδά και στο 10′ ο Χρονόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βρίσκοντας κι εκείνος τον δρόμο προς τα δίχτυα με μακρινή τελική προσπάθεια. Στο 15′ ο Σμυρνής παραχώρησε κόρνερ σε -επίσης’ μακρινό σουτ του Μωραΐτη, με την ομάδα του Ερμήλιου να φτάνει στο τρίτο της γκολ στο 24′, με τον Χρονόπουλο να σκοράρει αυτή τη φορά απ’ το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο Μωραΐτης από τον Σμυρνή). Ένα λεπτό μετά ο Λιάπης μεταβίβασε κάθετα την μπάλα στον Παπαδά, που βρέθηκε απέναντι απ’ τον Σμυρνή, ο οποίος έσωσε την εστία του. Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Μωραΐτης έκανε ατομική προσπάθεια και ‘έκοψε’ την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Χρονόπουλο, που με πλασέ έκανε το σκορ 0-4, πετυχαίνοντας έτσι χατ-τρικ. Στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης η ‘Μπάρτσα’ είχε σουτ με τον Μετοχιάτη, που μπλόκαρε ο πορτιέρο του Ερμήλιου, ο οποιος έφτασε στο πέμπτο του γκολ στο 46′, με εκτέλεση φάουλ του Λιάπη. Ο Μακρής για τον Ερμήλιο παραχώρησε κόρνερ σε εκτέλεση φάουλ του Μετοχιάτη από πλάγια θέση, στο 59′, ενώ στο επόμενο λεπτό (και τελευταίο του αγώνα) διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λιάπη, το οποίο σημείωσε με πλασέ σε κενή εστία, αξιοποιώντας ασίστ του Μωραΐτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρβελάς.

ΓΚΟΛ: 3′ Παπαδάς, 10′ & 24′ & 29′ Χρονόπουλος, 46′ & 60′ Λιάπης.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Σπύρος Γεραντώνης): Σμυρνής, Παπαδόπουλος, Κατσίκι, Πικραμένος, Μαχαίρας, Μόρτος, Μαργέλης, Μαρτιναίος, Τσάγια. (Τσότα, Λόλας, Μεσαρτσίδης, Αλεξάνδρου, Καλίνοβ, Φραγκίσκος, Νίκας, Μετοχιάτης).

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Βελισσαρίου, Σφυρίδης, Πάνα, Δεληγιάννης, Αναστασόπουλος, Λιάπης, Χρονόπουλος, Μωραΐτης, Παπαδάς. (Βοϊλάκης, Κατσίκας, Πολυκαρπίδης, Μακρής, Τουλούμης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕΚ Νέου Πύργου-Ερμής Πηλίου 0-2

Κώστας Λαγός

Γ. Σκρεπετός: ‘Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα στην αρχή’

Νίκος Τσάλλας

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ληλάντιο-Ηρακλής Ψαχνών/Παντριαδικός 2-1 (pics)

Κώστας Λαγός