EVIASPORTSΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ

Κ12 ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Λήλας Βασιλικού-Ληλάντιο 3-2

Ο Λήλας Βασιλικού κέρδισε 3-2 το Ληλάντιο, για τη δέκατη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 ‘Γεραμάνης Νικόλαος’ της ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Βασιλικού άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό με τον Βλάχο. Ένα δεκάλεπτο αργότερα ο Τσότσος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 40′ σκόραρε ξανά, για το 3-0. Εν συνεχεία η ΑΕΛ έβγαλε αντίδραση, με τον Κάγια να σημειώνει δύο τέρματα μέσα σε ένα πεντάλεπτο (42′-47′), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με το 3-2 τελικά να μην αλλάζει ως το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δάλλας.

ΓΚΟΛ: 8′ Βλάχος, 18′ & 40′ Τσότσος-42′ & 47′ Κάγια.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Βαγγέλης Τριανταφύλλου): Μάντζαρης, Κεχαγιάς, Βρεττός (45′ Σιγάλας, 59′ Γριβάκης), Α. Κροκόδειλος, Γεωργίου, Καλογερόπουλος, Ζαρκαδής, Τσότσος, Βλάχος.

ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Βαγγέλης Τόγιας): Ηλίας (31′ Ρούσσος), Φραγκιαδάκης, Κάγια, Κ. Παπαγεωργίου (53′ Κεμίδης), Γαρέφαλος (31′ Γιαπλές), Ι. Παπαγεωργίου, Ζυγογιάννης, Ζότο, Κάλφας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Καλοχώρι/Παντείχι-Απόλλων Παραλίας

Κώστας Λαγός

ΑΟ Κριεζών: Απέκτησε τον Μ. Λύκο

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Έναρξη προετοιμασίας & αγιασμός (video)

Χρήστος Σεφερλής