Ο Απόλλων Παραλίας κέρδισε 1-0 τα Στύρα, για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ των μπαράζ ανόδου της γ’ κατηγορίας Εύβοιας.
Οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν με απουσίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Παραλίας, λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Οι ‘Απολλωνιστές’ έφτασαν στο ‘τρίποντο’ που τους κράτησε στη δεύτερη θέση (10 β. έναντι 9 β. του Ρομαϊκού, στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του Ρομαϊκού θα κριθεί η δεύτερη θέση της ανόδου) χάρις στο γκολ του Βρούβα στο όγδοο λεπτό σε φάση τετ-α-τετ με τον Μπαλτά, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα, αξιοποιώντας ασίστ του Λεοντάρη, απέναντι στα Στύρα που έπαιξαν για το γόητρο τους, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική. Αρκετές οι δυνατές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, με τον Μήλιο να επεμβαίνει αποτελεσματικά όταν κρίθηκε αναγκαίο. Ίδια η εικόνα του αγώνα και στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή, με Αρκά και Περουτσέα αντίστοιχα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Γιδάρη-Αντωνίου Χ.
ΓΚΟΛ: 8′ Βρούβας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Παναγιώτης Λάμπρου): Μήλιος, Βρούβας (82′ Μ. Τάφα), Καλλντάνι (82′ Χατζηστάμου), Ρίζος, Α. Τάφα, Λάμπρου (39′ Νταμπαλέτσιος), Αρκάς, Γεροντίτης (56′ Φρούσης), Τσεμπελίκος (56′ Μέξης), Λεοντάρης, Αποστόλου.
ΣΤΥΡΑ (Μίλτος Καρατζάς): Μπαλτάς, Παπακωνσταντής (46′ Τόλι), Τοτός, Κρέστας, Μπουλούλος, Φεϊζάι, Ι. Κορδώνης (77′ Θ. Κορδώνης), Δήμου, Περουτσέας, Τζώρτζης. Αουρ. Αλιάι.
Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς